صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
8
1
ارزیابی و مقایسه خصوصیات فیزیکی محصولات سویا
فاطمه رحمتی، نورمحمد تربتی نژاد، سعید زره داران، مختار مهاجر، وحید رزم آذر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.1 MB)
2
بررسی تأثیر اندازه ذرات روی خصوصیات فیزیکی کاه برنج به عنوان یک منبع فیبر موثر فیزیکی
سعید بنی یعقوب، اسداالله تیموری یانسری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (392.56 K)
3
تعیین قابلیت حل، دانسیته توده ای، جرم حجمی و ظرفیت نگهداری آب در تفاله انگور قرمز و سفید
لطیف زالی کره ناب، رسول پیر محمدی، طاهر یلچی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (256.44 K)
4
اثر مکمل نمودن خوراکی دو ترکیب با خواص بتا آگونیستی بر ظرفیت نگهداری آب در گوشت جوجه
فرهاد صمدیان، سعید زین الدینی، آرمین توحیدی، محمد امیر کریمی ترشیزی، زربخت انصاری، حسین واثقی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (338.43 K)
5
اثر عصاره های چای سبز، رزماری و اکیناسه روی ماندگاری ران مرغ در دمای° 4سانتیگراد
رضا میرشکار، بهروز دستار، بهاره شعبانپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (154.69 K)
6
ارزیابی و مقایسه خصوصیات فیزیکی سه محصول فرعی خرما
مجید دهقان، رضا طهماسبی، امید دیانی، امین خضری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (152.36 K)
7
اندازه گیری ترکیبات شیمیایی، برخی خصوصیات فیزیکی و قابلیت هضم پوسته های بادام درختی
طاهر یلچی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (293.85 K)
8
اثر سطوح مختلف اسانس مورد بر طرفیت نگهدار آب (WHC) و میزان رطوبت گوشت در جوجه های گوشتی
مراد محمودی برزدری، شکوفه غضنفری، داود شریفی، عبدالرضا صالحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (38.69 K)