کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 3

1 ارزیابی و مقایسه خصوصیات فیزیکی محصولات سویا
فاطمه رحمتی، نورمحمد تربتی نژاد، سعید زره داران، مختار مهاجر، وحید رزم آذر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.1 MB)

2 تعیین ارزش غذایی و ظرفیت بافری پسماند خشک شده و سیلو شده کدو آجیلی
الهه واحدی، حسن علی عربی، پویا زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (123.06 K)

3 اثر افزودن خوراک گلوتن ذرت بر ظرفیت بافری و پایداری هوازی سیلاژ ذرت
فرشید میرزایی، احمد افضل زاده، حسن فضائلی، محمدعلی نوروزیان، هادی حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (399.81 K)