کلیدواژه ها = |
تعداد مقالات: 13 |
|
1 |
|
تاثیر مکمل آنزیم همی سل در دوره های مختلف پرورش بر صفات عملکردی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی |
|
حسن نبی پور افروزی، منصور رضائی، وحید تقی زاده |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.92 M
|
|
2 |
|
کاربرد ضایعات بوجاری گندم با و بدون مکمل آنزیمی در جیره آغازین جوجه های گوشتی |
|
مژگان مظهری، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 99.47 K
|
|
3 |
|
کاربرد ضایعات بوجاری گندم با و بدون مکمل آنزیمی در جیره پایانی جوجه های گوشتی |
|
مژگان مظهری، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 97.37 K
|
|
4 |
|
اثر جو تخمیر شده با لاکتوباسیلوس و جو مکمل شده با آنزیم بر عملکرد و فراسنجه های لیپیدی خون جوجه های گوشتی |
|
حسین لنگری، محمد حسینی، نظر افضلی، حسن نصیری مقدم، همایون فرهنگ فر |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 387.14 K
|
|
5 |
|
اثرات استفاده از تخمیر لاکتیکی و مکمل آنزیمی در جیره های حاوی جو بر قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجه های گوشتی |
|
حسین لنگری، محمد حسینی، انور آموزمهر، محمود خیرآبادی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 391.66 K
|
|
6 |
|
بررسی اثر روش تغذیه (مرطوب و خشک) و مکمل آنزیمی (بدون آنزیم و 1 /0 درصد آنزیم) بر پارامترهای عملکرد بلدرچین گوشتی |
|
فاطمه مرتضوی، محسن افشارمنش |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.03 M
|
|
7 |
|
بررسی اثر سطوح مختلف کنجاله کانولا با مکمل آنزیمی بر عملکرد جوجه های گوشتی |
|
مقداد سیفی، صادق کریم زاده |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 170.45 K
|
|
8 |
|
تاثیر سطوح مختلف تفاله مالت و آنزیم بر عملکرد و ویسکوزیته شیره گوارشی در جیره های غذایی جوجه های گوشتی |
|
جواد حسینی، حسن نصیری مقدم، حسن کرمانشاهی، محمد کاظمی فر، محمد جواد آگاه، محمد طاهر میرکزهی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 219.6 K
|
|
9 |
|
نقش حلالیت پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای و مکمل آنزیمی در جیره حاوی گندم بر قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد جوجه های گوشتی |
|
میرداریوش شکوری، حسن کرمانشاهی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 197.74 K
|
|
10 |
|
تأثیر سطوح مختلف دو نوع تفاله زیتون با و بدون مکمل آنزیمی بر عملکرد جوجه های گوشتی |
|
پیمان سایه بان، علیرضا صیداوی، محمد داداش بیگی، احمد قربانی، ابراهیم رحیم آبادی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 297.61 K
|
|
11 |
|
بررسی اثر روش تغذیه (مرطوب و خشک) و مکمل آنزیمی (بدون آنزیم و 1/0 درصد آنزیم) بر پارامترهای عملکرد، وزن نسبی سنگدان، پانکراس، پیش معده، pH سنگدان و پیش معده جوجه های بلدرچین |
|
فاطمه مرتضوی، محسن افشار منش، الهام امیرتمیموری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 448.32 K
|
|
12 |
|
بررسی اثر دوگانه روش تغذیه (مرطوب و خشک) و مکمل آنزیمی (بدون آنزیم و 1/0 درصد آنزیم) بر پارامترهای عملکرد و جمعیت میکروبی روده باریک جوجه های بلدرچین |
|
فاطمه مرتضوی، محسن افشارمنش |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 346.62 K
|
|
13 |
|
تعیین انرژی قابل سوخت و ساز و اسیدهای آمینه ذرت و گندم و بررسی اثر مکمل آنزیمی برمیزان انرژی قابل سوخت وساز آنها |
|
هادی حسینی، وجیهه صفرزاده، ابوالقاسم گلیان، عبدالمنصور طهماسبی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 431.39 K
|