صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
13
1
تاثیر مکمل آنزیم همی سل در دوره های مختلف پرورش بر صفات عملکردی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی
حسن نبی پور افروزی، منصور رضائی، وحید تقی زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.92 MB)
2
کاربرد ضایعات بوجاری گندم با و بدون مکمل آنزیمی در جیره آغازین جوجه های گوشتی
مژگان مظهری، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (99.47 K)
3
کاربرد ضایعات بوجاری گندم با و بدون مکمل آنزیمی در جیره پایانی جوجه های گوشتی
مژگان مظهری، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (97.37 K)
4
اثر جو تخمیر شده با لاکتوباسیلوس و جو مکمل شده با آنزیم بر عملکرد و فراسنجه های لیپیدی خون جوجه های گوشتی
حسین لنگری، محمد حسینی، نظر افضلی، حسن نصیری مقدم، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (387.14 K)
5
اثرات استفاده از تخمیر لاکتیکی و مکمل آنزیمی در جیره های حاوی جو بر قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجه های گوشتی
حسین لنگری، محمد حسینی، انور آموزمهر، محمود خیرآبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (391.66 K)
6
بررسی اثر روش تغذیه (مرطوب و خشک) و مکمل آنزیمی (بدون آنزیم و 1 /0 درصد آنزیم) بر پارامترهای عملکرد بلدرچین گوشتی
فاطمه مرتضوی، محسن افشارمنش
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.03 MB)
7
بررسی اثر سطوح مختلف کنجاله کانولا با مکمل آنزیمی بر عملکرد جوجه های گوشتی
مقداد سیفی، صادق کریم زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (170.45 K)
8
تاثیر سطوح مختلف تفاله مالت و آنزیم بر عملکرد و ویسکوزیته شیره گوارشی در جیره های غذایی جوجه های گوشتی
جواد حسینی، حسن نصیری مقدم، حسن کرمانشاهی، محمد کاظمی فر، محمد جواد آگاه، محمد طاهر میرکزهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (219.6 K)
9
نقش حلالیت پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای و مکمل آنزیمی در جیره حاوی گندم بر قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد جوجه های گوشتی
میرداریوش شکوری، حسن کرمانشاهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (197.74 K)
10
تأثیر سطوح مختلف دو نوع تفاله زیتون با و بدون مکمل آنزیمی بر عملکرد جوجه های گوشتی
پیمان سایه بان، علیرضا صیداوی، محمد داداش بیگی، احمد قربانی، ابراهیم رحیم آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (297.61 K)
11
بررسی اثر روش تغذیه (مرطوب و خشک) و مکمل آنزیمی (بدون آنزیم و 1/0 درصد آنزیم) بر پارامترهای عملکرد، وزن نسبی سنگدان، پانکراس، پیش معده، pH سنگدان و پیش معده جوجه های بلدرچین
فاطمه مرتضوی، محسن افشار منش، الهام امیرتمیموری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (448.32 K)
12
بررسی اثر دوگانه روش تغذیه (مرطوب و خشک) و مکمل آنزیمی (بدون آنزیم و 1/0 درصد آنزیم) بر پارامترهای عملکرد و جمعیت میکروبی روده باریک جوجه های بلدرچین
فاطمه مرتضوی، محسن افشارمنش
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (346.62 K)
13
تعیین انرژی قابل سوخت و ساز و اسیدهای آمینه ذرت و گندم و بررسی اثر مکمل آنزیمی برمیزان انرژی قابل سوخت وساز آنها
هادی حسینی، وجیهه صفرزاده، ابوالقاسم گلیان، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (431.39 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه