| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | تعیین ارزش غذایی و ظرفیت بافری پسماند خشک شده و سیلو شده کدو آجیلی | |
| الهه واحدی، حسن علی عربی، پویا زمانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 123.06 K | ||
| 2 | تعیین ارزش غذایی بوتۀ خشک گرمک و کدوآجیلی استان کردستان | |
| ستار کاکه خانیان، صالح صالحی، رحمن ابن عباسی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 346.09 K | ||
| 3 | بررسی امکان سیلو کردن بقایای کدو آجیلی با استفاده از اسید آلی بر تولید گاز به روش آزمایشگاهی | |
| رقیه پوربایرامیان، محسن رمضانی، جمال سیف دواتی، صیاد سیف زاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 541.04 K | ||
| 4 | بررسی امکان سیلو کردن بقایای کدو آجیلی با استفاده از مخلوطی از کاه، سبوس و اوره | |
| ا. واحدی، ح. علی عربی، پ. زمانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 40.78 K | ||