کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | بررسی تأثیر پودر سیر و آنتی اکسیدان بر عملکرد رشد و تجزیه لاشه جوجه های گوشتی | |
حمیدرضا وراثی، حسین ایراندوست، محمدرضا وراثی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.53 MB) | ||
2 | بررسی خصوصیات لاشه بره های گوسفندان زل و آمیخته های آنها در شرایط پرورش متمرکز (صنعتی) | |
حسین غلامی، محمد رضا کیانزاد، مختار مهاجر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.22 MB) | ||
3 | بررسی آثار استفاده از آنزیم (سافیزیم) و پروبیوتیک (بایوساف) بر شاخص های تولیدی جوجه های گوشتی | |
حسین منصوری یاراحمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (911.52 K) | ||
4 | مقایسه پروار حاشی تک کوهانه کلکوهی با آمیخته آن (دو کوهانه*تک کوهانه) | |
فتح الله سرحدی، نادر اسد زاده، محمد خاکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.26 MB) |