| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | بررسی تأثیر پودر سیر و آنتی اکسیدان بر عملکرد رشد و تجزیه لاشه جوجه های گوشتی | |
| حمیدرضا وراثی، حسین ایراندوست، محمدرضا وراثی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.53 M | ||
| 2 | بررسی خصوصیات لاشه بره های گوسفندان زل و آمیخته های آنها در شرایط پرورش متمرکز (صنعتی) | |
| حسین غلامی، محمد رضا کیانزاد، مختار مهاجر | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.22 M | ||
| 3 | بررسی آثار استفاده از آنزیم (سافیزیم) و پروبیوتیک (بایوساف) بر شاخص های تولیدی جوجه های گوشتی | |
| حسین منصوری یاراحمدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 911.52 K | ||
| 4 | مقایسه پروار حاشی تک کوهانه کلکوهی با آمیخته آن (دو کوهانه*تک کوهانه) | |
| فتح الله سرحدی، نادر اسد زاده، محمد خاکی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.26 M | ||