صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
12
1
اثر سطوح مختلف اسید آمینه های گوگرددار، لیزین و ترئونین جیره بر شاخص تولید جوجه های گوشتی در سنین مختلف
رﺿﺎ اﮐﺒﺮی، شهریار مقصودلو، آشور محمد قره باش، یوسف مصطفی لو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.07 MB)
2
تاثیر کلینوپتیلولیت فعال نشده و فعال شده بر عملکرد جوجه های گوشتی
ژاله میر عبدالباقی، هوشنگ لطف الهیان، فرید شریعتمداری، داریوش خادمی شورمستی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.07 MB)
3
مقایسه صفات عملکردی هیبریدهای تجاری جوجه ی گوشتی
مقداد کاظمی، روح الله عبدالله پور، شهاب الدین قره ویسی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (280 K)
4
بررسی اثر سطوح مختلف عصاره الکلی گل راعی بر عملکرد جوجه های گوشتی
حجت سراجی، جواد حسینی واشان، نظر افضلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (464.7 K)
5
بررسی اثرات سطوح مختلف عصاره آبی گل راعی بر عملکرد جوجه های گوشتی
حجت سراجی، نظر افضلی، جواد حسینی واشان، محمد حسن نمائی، علی اله رسانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (526.41 K)
6
تأثیر سطوح مختلف تفاله زیتون با و بدون مولتیآنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی
علیرضا صیداوی، سام ساتری، مهرداد بویه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (297.16 K)
7
اثر مکمل سازی آنزیم چندگانه تجاری "کمین" وحذف مکمل اسیدآمینه های دی ال متیونین ، ال لیزین هیدروکلراید و ال ترئونین بر شاخص تولید جوجه های گوشتی در سن 35 روزگی
ملیحه صادقی سیمکانی، شهریار مقصودلو، جواد بیات کوهسار، علیرضا خان احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (406.52 K)
8
عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با روغن سویا در دوره های مختلف پرورش
محسن محمدطاقی، نیما ایلا، حشمت اله خسروی نیا، بهروز یاراحمدی، کریم باقری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (197.59 K)
9
تاثیر جیره های تنظیم شده بر اساس کاتالوگ های آرین و راس بر عملکرد جوجه های گوشتی نر و ماده آرین و راس
حسین جهانیان نجف آبادی، پویا زمانی، وحید ایقانی، کامران رضایزدی، فریبرز زرافروز
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1003.6 K)
10
اثر سطوح مختلف پروتئین و نوع جیره بر شاخص تولید جوجه های گوشتی
رضا صلاحی مقدم، یوسف مصطفی لو، شهریار مقصودلو، مخمدحسین شهیر، جواد بیات کوهسار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (309.39 K)
11
اثر سطوح مختلف پروتئین و اسیدهای آمینه ضروری جیره بر شاخص تولید دوره های مختلف پرورش جوجه های گوشتی
یونس مدنی، شهریار مقصودلو، حسین عرب عامری، جلال حقوقدان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (76.51 K)
12
بررسی روند تغییرات ضرایب فنی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی کشور
علی محمد هوشمندی، رقیه پدمرنگ، احمد اصغر نژاد حقی، رضا ترکاشوند، عباش مویدی بنان، امیر حسین الوند کوهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.06 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه