صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
8
1
اثر سطوح مختلف کاه کلزای غنی شده با اوره بر عملکرد پرواری بره های مغانی
پرویز آزمون، حمید امانلو، محمود صحرایی، محمد امیری اندی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
122.84 K
2
اثر سیلاژ علوفه کانولا بر عملکرد تولید شیر و فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین در اوایل شیردهی
امیر بالاخیال، عباسعلی ناصریان، علیرضا هروی موسوی، فریدون افتخار شاهرودی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
366.89 K
3
مقایسه اثرات منابع مختلف روغن های گیاهی در جیره، روی عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
کیوان شیرزادگان، محمدحسین شهیر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
311.62 K
4
ثر منبع کربوهیدرات قابل حل در شوینده خنثی و افزودن دانه کانولای برشته شده بر قابلیت هضم مواد مغذی و اسیدهای چرب فرار مایع شکمبه بره های نر پرواری تغذیه شده با جیره های با کنسانتره بال
صادق اسدالهی، محسن ساری، نعیم عرفانی مجد، مرتضی چاجی، مرتضی مموئی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
368.58 K
5
اثرات اندازه ذرات یونجه روی ویژگی های فیزیکی مواد خوراکی و جویدن اولیه روی توزیع اندازه ذرات مواد خوراکی
سبحان گلچین گله دونی، اسد ا.. تیموری یانسری، حسین صمدی واسکی، حبیب تقوی کرگان، لیلا خلوتی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
36.55 K
6
تعیین فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام کنجاله کانولای میکرونیزه شده با استفاده از روش کیسه های نایلونی در گوسفند زل
الهه نادری کیا، اسدالله تیموری یانسری، هادی محمدزاده، صادق کریم زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
39.83 K
7
بررسی تاثیر استفاده از کنجاله کانولای میکرونیزه شده با دو سطح از اندازه ی ذرات بر مصرف خوراک،قابلیت هضم ظاهری و افزایش وزن بره های پرواری زل
الهه نادری کیا، اسدا... تیموری یانسری، صادق کریم زاده، هادی محمدزاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
40.35 K
8
بررسی اثرات سطوح مختلف کنجاله کانولا و مس بر حساسیت به آسیت و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
سینا پیوستگان، پرویز فرهومند، رسول شهروز، نگین دلقانی، امیر طلاطپه
مشاهده مقاله
اصل مقاله
71.3 K