کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ﺗﺠﺎری ﺑﺮ ﺷﺎﺧﺺ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
یونس مدنی، شهریار مقصودلو، فرامرز رستمی چراتی، فرید مسلمی پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.03 MB) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ﺗﺠﺎری ﺑﺮ ﺷﺎﺧﺺ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
یونس مدنی، شهریار مقصودلو، فرامرز رستمی چراتی، فرید مسلمی پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.03 MB) |