کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | بررسی اثر فرآوری حرارتی بر ارزش تغذیه ای ضایعات سیب زمینی به منظور استفاده در تغذیه دام | |
یداله چاشنی دل، حسین کلارستاقی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (112.38 K) | ||
2 | تعیین ارزش غذایی دانه ماشک خام و فرآوری شده به روش هضم آزمایشگاهی in vitro disappearance | |
آنا شیخعلی پور، علی حسینخانی، اکبر تقی زاده، حمید محمدزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (502.73 K) | ||
3 | تأثیر واریته و میزان تفت دادن بر میزان تجزیه پذیری دانه جو با استفاده از روش تولید گاز | |
سمیرا سروری، علی حسین خانی، اکبر تقی زاده، حسین جان محمدی، حمید محمدزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (356.88 K) | ||
4 | تأثیر تفت دادن و واریته دانه جو بر ترکیبات شیمیایی و فیزیکی دانه جو و همبستگی بین آن ها | |
سمیرا سروری، علی حسین خانی، اکبر تقی زاده، حسین جان محمدی، حمید محمدزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (331.03 K) |