| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | بررسی اثر فرآوری حرارتی بر ارزش تغذیه ای ضایعات سیب زمینی به منظور استفاده در تغذیه دام | |
| یداله چاشنی دل، حسین کلارستاقی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 112.38 K | ||
| 2 | تعیین ارزش غذایی دانه ماشک خام و فرآوری شده به روش هضم آزمایشگاهی in vitro disappearance | |
| آنا شیخعلی پور، علی حسینخانی، اکبر تقی زاده، حمید محمدزاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 502.73 K | ||
| 3 | تأثیر واریته و میزان تفت دادن بر میزان تجزیه پذیری دانه جو با استفاده از روش تولید گاز | |
| سمیرا سروری، علی حسین خانی، اکبر تقی زاده، حسین جان محمدی، حمید محمدزاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 356.88 K | ||
| 4 | تأثیر تفت دادن و واریته دانه جو بر ترکیبات شیمیایی و فیزیکی دانه جو و همبستگی بین آن ها | |
| سمیرا سروری، علی حسین خانی، اکبر تقی زاده، حسین جان محمدی، حمید محمدزاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 331.03 K | ||