• صفحه اصلی

  1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 4

1 بررسی اثر فرآوری حرارتی بر ارزش تغذیه ای ضایعات سیب زمینی به منظور استفاده در تغذیه دام
یداله چاشنی دل، حسین کلارستاقی
مشاهده مقاله اصل مقاله 112.38 K

2 تعیین ارزش غذایی دانه ماشک خام و فرآوری شده به روش هضم آزمایشگاهی in vitro disappearance
آنا شیخعلی پور، علی حسینخانی، اکبر تقی زاده، حمید محمدزاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 502.73 K

3 تأثیر واریته و میزان تفت دادن بر میزان تجزیه پذیری دانه جو با استفاده از روش تولید گاز
سمیرا سروری، علی حسین خانی، اکبر تقی زاده، حسین جان محمدی، حمید محمدزاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 356.88 K

4 تأثیر تفت دادن و واریته دانه جو بر ترکیبات شیمیایی و فیزیکی دانه جو و همبستگی بین آن ها
سمیرا سروری، علی حسین خانی، اکبر تقی زاده، حسین جان محمدی، حمید محمدزاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 331.03 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب