صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
6
1
اثر کود مرغی فرآوری شده در جیره بر قابلیت هضم و پارامترهای خون بره های نر مغانی
ایوب عزیزی شترخفت، نادر پاپی، آزاده گراوند، آرمان فتاحی، وحید عباسی راد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
123.16 K
2
تعیین مناسبترین وزن کشتار در بره های نر مغانی
مهدی بایری یار، نصراله پیرانی، صادق علیجانی، عباس رافت، طاهر یلچی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
234.93 K
3
اثرات تغذیه روغن ماهی محافظت شده به عنوان منبع اسیدهای چرب n-3 بربر شاخصهای کیفی گوشت در بره های نر مغانی
وحید واحدی، مرتضی بهروزلک، نعمت هدایت ایوریق
مشاهده مقاله
اصل مقاله
805.14 K
4
اثرات تغذیه روغن ماهی محافظت شده به عنوان منبع اسیدهای چرب n-3 برعملکرد رشد بره های نر مغانی
وحید واحدی، مرتضی بهروزلک، نعمت هدایت ایوریق
مشاهده مقاله
اصل مقاله
441.62 K
5
ارزیابی دقت اندازه گیریهای خطی بدن در بره های مغانی برای پیش بین میزان لاشه تولیدی و محتوای چربی لاشه پس از کشتار
مهدی حسینی وردنجانی، رضا میرایی آشتیانی، عباس پاکدل، حسین مرادی شهربابک
مشاهده مقاله
اصل مقاله
40.8 K
6
تاثیر تغذیه سطوح مختلف تفاله چغندرقند بر فراسنجه های خونی برده های نر پرواری نژاد مغانی
علی بطحایی، یوسف جعفری آهنگری، حسن یکتا
مشاهده مقاله
اصل مقاله
40.09 K