کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 اثر کود مرغی فرآوری شده در جیره بر قابلیت هضم و پارامترهای خون بره های نر مغانی
ایوب عزیزی شترخفت، نادر پاپی، آزاده گراوند، آرمان فتاحی، وحید عباسی راد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (123.16 K)

2 تعیین مناسبترین وزن کشتار در بره های نر مغانی
مهدی بایری یار، نصراله پیرانی، صادق علیجانی، عباس رافت، طاهر یلچی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (234.93 K)

3 اثرات تغذیه روغن ماهی محافظت شده به عنوان منبع اسیدهای چرب n-3 بربر شاخصهای کیفی گوشت در بره های نر مغانی
وحید واحدی، مرتضی بهروزلک، نعمت هدایت ایوریق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (805.14 K)

4 اثرات تغذیه روغن ماهی محافظت شده به عنوان منبع اسیدهای چرب n-3 برعملکرد رشد بره های نر مغانی
وحید واحدی، مرتضی بهروزلک، نعمت هدایت ایوریق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (441.62 K)

5 ارزیابی دقت اندازه گیریهای خطی بدن در بره های مغانی برای پیش بین میزان لاشه تولیدی و محتوای چربی لاشه پس از کشتار
مهدی حسینی وردنجانی، رضا میرایی آشتیانی، عباس پاکدل، حسین مرادی شهربابک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.8 K)

6 تاثیر تغذیه سطوح مختلف تفاله چغندرقند بر فراسنجه های خونی برده های نر پرواری نژاد مغانی
علی بطحایی، یوسف جعفری آهنگری، حسن یکتا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.09 K)