| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | ارزیابی اثر تغذیه ایی سطوح مختلف پوست پسته سیلو شده برخصوصیات فیزیکی و شیمیایی گوشت گوسفند افشاری | |
| زهرا عبادی، علی مهدوی، نادر پاپی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 91.11 K | ||
| 2 | اثر جیره حاوی پسماند عمل آوری شده میوه و تره بار برترکیب املاح گوشت گوسفند | |
| زهرا عبادی، مهناز صالحی، ابوالفضل عباسی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.67 M | ||
| 3 | بررسی اثر تغذیه ایی سطوح مختلف پوست پسته (خشک شده) برخصوصیات فیزیکی و شیمیایی گوشت گوسفند افشاری | |
| زهرا عبادی، علی مهدوی، علیرضا آقا شاهی، احمد میرهادی، فضل ا.. موسوی، کیانوش سامی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 423.54 K | ||