صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
6
1
ارزیابی ارزش تغذیه ای تفاله سیب، هسته خرما و تفاله خرما برای نشخوارکنندگان
بهرام علی زاده، آرش حسن زاده سیدی، اکبر تقی زاده، حسین جانمحمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (103.54 K)
2
استفاده از پودر هسته خرما فرآوری شده با آنزیم بر عملکرد و فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی
جمال آمینی کانی سیران، مهدی تقی نژاد رودبنه، محمد افروزیه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (103.17 K)
3
تعیین ارزش غذایی هسته خرما در تغذیه جوجه های گوشتی
مجتبی زاغری، محمد مهدی قاسمی، محمود شیوازاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (438.63 K)
4
تعیین ارزش غذائی و خوش خوراکی پودر هسته خرما به منظور استفاده در تغذیه دام وطیور
مسعود مستشاری، محمد حسین هادی تواتری، احمد میر هادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (421.12 K)
5
تخمین هضم پذیری آزمایشگاهی جیره های حاوی سطوح مختلف هسته خرما
زینب غزی، طاهره محمدآبادی، صالح طباطبایی وکیلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (222.16 K)
6
اثرات پرتوتابی الکترون و گاما بر ترکیبات شیمیایی و روند تجزیه پذیری شکمبه ای تفاله هسته خرما
سید روح اله ابراهیمی محمودآباد، مهدی تقی نژاد رودبنه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (74.93 K)