کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 بررسی تاثیر جایگزینی یونجه با پسماند اسانس گیری گل محمدی در تغذیه نشخوار کنندگان با استفاده از تکنیک تولید گاز
محسن ساری، فاضل الماسی، سمیه سالاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (103.75 K)

2 تاثیر بیوتین بر روند تخمیری جلبک آزولا (Azolla Pinnata) با استفاده از تکنیک In vitro و In situ
کریم فلکیان، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (459.79 K)

3 ارزیابی ارزش غذایی و قابلیت هضم پنج گونه از علوفه های مرتعی منطقه خراسان رضوی با استفاده از آزمون تولید گاز
فائزه فاضل ترشیزی، عبدالمنصور طهماسبی، رضا وکیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (397.04 K)

4 اثر عصاره دو گیاه دارویی (سپیده و مریم نخودی) بر تولید گاز شکمبه ای و فراسنجه های هضم
سمیه خورشیدی، فرزاد میرزایی آقچه قشلاق، علی مهدوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (316.71 K)

5 بررسی گوارش پذیری و انرژی قابل متابولیسم گیاه پی کل (Smyrniopsisaucheri ) منطقه کهگیلویه با استفاده از تکنیک تولید گاز
جلال محمدی دم طسوج، مرتضی اصغری مقدم، مصطفی یوسف الهی، سیامک پارسایی، زهره حبیبی، خداداد اجتهادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (455.76 K)

6 اثر افزایش فشار و مجاورت گازهای تخمیری با میکروب های شکمبه بر تولید و ترکیب گاز و قابلیت هضم در شرایط آزمایشگاهی
مرضیه قدمی کوهستانی، رضا ولی زاده، عباسعلی ناصریان، هادی ابراهیمی، وحیده حیدریان میری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.11 K)

7 تعیین ارزش غذایی علوفه برخی از هیبریدهای ذرت سیلوئی
حسین غلامی، شورش آرو، اکبر تقی زاده، فرهاد عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.64 K)