کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 بررسی تاثیر جایگزینی یونجه با پسماند اسانس گیری گل محمدی در تغذیه نشخوار کنندگان با استفاده از تکنیک تولید گاز
محسن ساری، فاضل الماسی، سمیه سالاری
مشاهده مقاله اصل مقاله 103.75 K

2 تاثیر بیوتین بر روند تخمیری جلبک آزولا (Azolla Pinnata) با استفاده از تکنیک In vitro و In situ
کریم فلکیان، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله اصل مقاله 459.79 K

3 ارزیابی ارزش غذایی و قابلیت هضم پنج گونه از علوفه های مرتعی منطقه خراسان رضوی با استفاده از آزمون تولید گاز
فائزه فاضل ترشیزی، عبدالمنصور طهماسبی، رضا وکیلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 397.04 K

4 اثر عصاره دو گیاه دارویی (سپیده و مریم نخودی) بر تولید گاز شکمبه ای و فراسنجه های هضم
سمیه خورشیدی، فرزاد میرزایی آقچه قشلاق، علی مهدوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 316.71 K

5 بررسی گوارش پذیری و انرژی قابل متابولیسم گیاه پی کل (Smyrniopsisaucheri ) منطقه کهگیلویه با استفاده از تکنیک تولید گاز
جلال محمدی دم طسوج، مرتضی اصغری مقدم، مصطفی یوسف الهی، سیامک پارسایی، زهره حبیبی، خداداد اجتهادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 455.76 K

6 اثر افزایش فشار و مجاورت گازهای تخمیری با میکروب های شکمبه بر تولید و ترکیب گاز و قابلیت هضم در شرایط آزمایشگاهی
مرضیه قدمی کوهستانی، رضا ولی زاده، عباسعلی ناصریان، هادی ابراهیمی، وحیده حیدریان میری
مشاهده مقاله اصل مقاله 358.11 K

7 تعیین ارزش غذایی علوفه برخی از هیبریدهای ذرت سیلوئی
حسین غلامی، شورش آرو، اکبر تقی زاده، فرهاد عزیزی
مشاهده مقاله اصل مقاله 36.64 K