کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 تعیین ضرایب هضمی سیلاژ سورگوم فرآوری شده با افزودنی های مختلف با استفاده از تکنیک آزمون گاز
سهیلا شبخوان، مسلم باشتنی، علیرضا فروغی، حسین نعیمی پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 1004.07 K

2 استفاده از روش آزمون گاز در تعیین انرژی قابل متابولیسم و مصرف اختیاری علوفه مرتعی
هوشنگ جعفری، حسن فضائلی، صیفعلی ورمقانی، یحیی عباسپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 368.14 K

3 تعیین ارزش غذایی علوفه مرتعی استان ایلام با استفاده از روشهای آزمایشگاهی
هوشنگ جعفری، حسن فضائلی، محمدعلی موسوی، صیفعلی ورمقانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.23 M

4 تعیین ارزش غذایی قسمت های هوایی گیاه سیب زمینی به روش آزمون گاز
مهدی اصغری، اورنگ استقامت، حسین عبدی بنمار
مشاهده مقاله اصل مقاله 309.79 K

5 تعیین ارزش غذایی برخی از علف های هرز مزارع سیب زمینی به روش آزمون گاز
حسین عبدی بنمار، مهدی اصغری، اورنگ استقامت
مشاهده مقاله اصل مقاله 279.75 K

6 ارزیابی خصوصیات قابلیت هضم، تجزیه پذیری و تولید گاز هیبرید های ذرت علوفه ای
محسن برجی، آزاده میرشمس الهی
مشاهده مقاله اصل مقاله 308.21 K