کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 6 | ||
1 | تعیین ضرایب هضمی سیلاژ سورگوم فرآوری شده با افزودنی های مختلف با استفاده از تکنیک آزمون گاز | |
سهیلا شبخوان، مسلم باشتنی، علیرضا فروغی، حسین نعیمی پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1004.07 K) | ||
2 | استفاده از روش آزمون گاز در تعیین انرژی قابل متابولیسم و مصرف اختیاری علوفه مرتعی | |
هوشنگ جعفری، حسن فضائلی، صیفعلی ورمقانی، یحیی عباسپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (368.14 K) | ||
3 | تعیین ارزش غذایی علوفه مرتعی استان ایلام با استفاده از روشهای آزمایشگاهی | |
هوشنگ جعفری، حسن فضائلی، محمدعلی موسوی، صیفعلی ورمقانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB) | ||
4 | تعیین ارزش غذایی قسمت های هوایی گیاه سیب زمینی به روش آزمون گاز | |
مهدی اصغری، اورنگ استقامت، حسین عبدی بنمار | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (309.79 K) | ||
5 | تعیین ارزش غذایی برخی از علف های هرز مزارع سیب زمینی به روش آزمون گاز | |
حسین عبدی بنمار، مهدی اصغری، اورنگ استقامت | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (279.75 K) | ||
6 | ارزیابی خصوصیات قابلیت هضم، تجزیه پذیری و تولید گاز هیبرید های ذرت علوفه ای | |
محسن برجی، آزاده میرشمس الهی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (308.21 K) |