کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 تعیین ضرایب هضمی سیلاژ سورگوم فرآوری شده با افزودنی های مختلف با استفاده از تکنیک آزمون گاز
سهیلا شبخوان، مسلم باشتنی، علیرضا فروغی، حسین نعیمی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1004.07 K)

2 استفاده از روش آزمون گاز در تعیین انرژی قابل متابولیسم و مصرف اختیاری علوفه مرتعی
هوشنگ جعفری، حسن فضائلی، صیفعلی ورمقانی، یحیی عباسپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (368.14 K)

3 تعیین ارزش غذایی علوفه مرتعی استان ایلام با استفاده از روشهای آزمایشگاهی
هوشنگ جعفری، حسن فضائلی، محمدعلی موسوی، صیفعلی ورمقانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB)

4 تعیین ارزش غذایی قسمت های هوایی گیاه سیب زمینی به روش آزمون گاز
مهدی اصغری، اورنگ استقامت، حسین عبدی بنمار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (309.79 K)

5 تعیین ارزش غذایی برخی از علف های هرز مزارع سیب زمینی به روش آزمون گاز
حسین عبدی بنمار، مهدی اصغری، اورنگ استقامت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (279.75 K)

6 ارزیابی خصوصیات قابلیت هضم، تجزیه پذیری و تولید گاز هیبرید های ذرت علوفه ای
محسن برجی، آزاده میرشمس الهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (308.21 K)