| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﯿﺪ آﻟﯽ selko pH، ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﭘﺮﯾﻤﺎﻻک و ﻋﺼﺎره اﻟﮑﻠﯽ ﺳﺮﺧﺎرگل ﺑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
| پژواک خاکی، ابوالقاسم سجادی، حسین ابراهیمی، شعبان رحیمی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 883.77 K | ||
| 2 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﮑﻤﻞ اﺳﯿﺪ آﻟﯽ ﺑﺮ ﺧﺎﮐﺴﺘﺮ اﺳﺘﺨﻮان درﺷﺖ ﻧﯽ و ﺑﺮﺧﯽ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ی ﺗﻌﺪﯾﻞ ﺷﺪه | |
| منیره حسینی، محمد حسینی، همایون فرهنگ فر | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.11 M | ||
| 3 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﮑﻤﻞ اﺳﯿﺪ آﻟﯽ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و اﺳﯿﺪﯾﺘﻪ دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ی ﺗﻌﺪﯾﻞ ﺷﺪه | |
| منیره حسینی، محمد حسینی، همایون فرهنگ فر، مصیب شلایی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 971.35 K | ||
| 4 | اﺛﺮ ﻣﮑﻤﻞ اﺳﯿﺪ آﻟﯽ ﺑﺮ اﺑﻘﺎء ﻣﻮاد ﻣﻌﺪﻧﯽ ﭘﻼﺳﻤﺎ و ﻏﻠﻈﺖ ﺑﺮﺧﯽ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺳﺮم 21 روزﮔﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
| زهرا تهامی، محمد حسینی، مسلم باشتنی، روح الله نورمحمدی، مصیب شلایی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 929.02 K | ||
| 5 | اﺛﺮ ﻣﮑﻤﻞ اﺳﯿﺪ آﻟﯽ ﺑﺮ روی برﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و اﺑﻘﺎء ﻣﻮاد ﻣﻌﺪﻧﯽ ﭘﻼﺳﻤﺎ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
| زهرا تهامی، محمد حسینی، مسلم باشتنی، روح الله نورمحمدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 897.06 K | ||