کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 بررسی اثر اسانس آویشن برتولید گاز در گوسفند زل
حامد شهابی، یدالله چاشنی دل، احمد موسوی سید علی کیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.32 MB)

2 بررسی اثر روغن ماهی برتولید گاز در گوسفند زل
حامد شهابی، یدالله چاشنی دل، زمان رستم نژاد، هادی محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (913.74 K)

3 اثر افزودن گیاه آویشن بر میزان تولید گاز متان و دی اکسید کربن حاصل از تخمیر برخی اقلام خوراکی در آزمایش گاز تست
بهرام افشار حمیدی، رسول پیرمحمدی، هرمز منصوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB)

4 مطالعه اثرات سیلاژ بوته سیب زمینی غنی شده با سبوس گندم بر روی روند تجزیه پذیری ماده خشک با تکنیک گاز تست
مهدی اسحاقیان، رضا ولیزاده، عباسعلی ناصریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.59 K)

5 تأثیر سیلاژ بوته سیب زمینی فرآوری شده با شکر بر فراسنجه های تجزیه پذیری و قابلیت هضم ماده خشک به روش تولید گاز آزمایشگاهی
مسعود داودی، حامد امینی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (341.51 K)

6 مدل های ریاضی برای تخمین انرژی قابل متابولیسم و خالص شیردهی علوفه اسپرس ایران بر اساس ترکیبات شیمیایی
نورالدین قنبری، حسین غلامی، کیوان کرکودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.63 K)