کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 اثر جیره های حاوی سطوح مختلف دانه زنیان بر خصوصیات کیفی تخم مرغ در مرغ های تخمگذار
طاهره رشیدی مجد، خلیل میرزاده، مرتضی چاجی، مرتضی ممویی، مهدی زارعی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.06 M

2 بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین و اسید آمینه متیونین برکیفیت پوسته و اندازه تخم مرغ در فاز دوم تخمگذاری
حسن محمدی عمارت، ابوالقاسم گلیان، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله اصل مقاله 162.3 K

3 بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین و اسید آمینه متیونین برکیفیت پوسته و اندازه تخم مرغ در فاز یک تخمگذاری
حسن محمدی عمارت، ابوالقاسم گلیان، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله اصل مقاله 162.04 K

4 تأثیر سطوح مختلف عصاره آبی و پودر اندام های هوایی گیاه خارخاسک بر برخی شاخص های کیفی تخم مرغ مرغ های تخمگذار
طاهره امیرشکاری، نعمت ضیائی، مهدی قریشی، ابراهیم اسفندیارپور، امیرحسین مهدوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 267.21 K

5 اثر پریبیوتیک بایوماس در جیره های بر پایه اسیدآمینه کل و قابل هضم بر صفات خارجی تخم مرغ در مرغ های تخمگذار لگهورن سویه های لاین 36- W
حسین جهانیان نجف آبادی، علی اصغر ساکی، زهرا بهرامی، احمد احمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 311.12 K

6 اثر سن گله بر ویژگی های کیفی تخم مرغ های تولیدی در گله های تجاری استان گلستان
محمود مهرپرور، فاطمه بحری بیناباج، شهریار مقصودلو، علیرضا خان احمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 581.55 K

7 تاثیر سطوح مختلف پودر گیاه خرفه بر عملکرد تولیدی و برخی صفات کیفی تخم بلدرچین مولد
مژگان شارخیان رضائی، امجد فرزین پور، عباس فرشاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 524.15 K

8 اثر تئوفیلین بر وزن، اندازه، ضخامت و وزن پوسته ی تخم مرغ های تخمگذار
س.م. هاشمیان، ی. جعفری آهنگری، ز. انصاری پیرسرایی، ر. عبدالله پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 40.12 K

9 اثر اسانس شوید بر روی میزان کلسترول پلاسما، ضخامت پوسته تخم مرغ و قدرت جوجه درآوری در مرغ های مادر گوشتی
میلاد شاعری، اردشیر محیط، زربخت انصاری، محسن تقی زاده، نیما شاعری
مشاهده مقاله اصل مقاله 77.1 K