کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 اثر جیره های حاوی سطوح مختلف دانه زنیان بر خصوصیات کیفی تخم مرغ در مرغ های تخمگذار
طاهره رشیدی مجد، خلیل میرزاده، مرتضی چاجی، مرتضی ممویی، مهدی زارعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

2 بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین و اسید آمینه متیونین برکیفیت پوسته و اندازه تخم مرغ در فاز دوم تخمگذاری
حسن محمدی عمارت، ابوالقاسم گلیان، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (162.3 K)

3 بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین و اسید آمینه متیونین برکیفیت پوسته و اندازه تخم مرغ در فاز یک تخمگذاری
حسن محمدی عمارت، ابوالقاسم گلیان، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (162.04 K)

4 تأثیر سطوح مختلف عصاره آبی و پودر اندام های هوایی گیاه خارخاسک بر برخی شاخص های کیفی تخم مرغ مرغ های تخمگذار
طاهره امیرشکاری، نعمت ضیائی، مهدی قریشی، ابراهیم اسفندیارپور، امیرحسین مهدوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (267.21 K)

5 اثر پریبیوتیک بایوماس در جیره های بر پایه اسیدآمینه کل و قابل هضم بر صفات خارجی تخم مرغ در مرغ های تخمگذار لگهورن سویه های لاین 36- W
حسین جهانیان نجف آبادی، علی اصغر ساکی، زهرا بهرامی، احمد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (311.12 K)

6 اثر سن گله بر ویژگی های کیفی تخم مرغ های تولیدی در گله های تجاری استان گلستان
محمود مهرپرور، فاطمه بحری بیناباج، شهریار مقصودلو، علیرضا خان احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (581.55 K)

7 تاثیر سطوح مختلف پودر گیاه خرفه بر عملکرد تولیدی و برخی صفات کیفی تخم بلدرچین مولد
مژگان شارخیان رضائی، امجد فرزین پور، عباس فرشاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (524.15 K)

8 اثر تئوفیلین بر وزن، اندازه، ضخامت و وزن پوسته ی تخم مرغ های تخمگذار
س.م. هاشمیان، ی. جعفری آهنگری، ز. انصاری پیرسرایی، ر. عبدالله پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.12 K)

9 اثر اسانس شوید بر روی میزان کلسترول پلاسما، ضخامت پوسته تخم مرغ و قدرت جوجه درآوری در مرغ های مادر گوشتی
میلاد شاعری، اردشیر محیط، زربخت انصاری، محسن تقی زاده، نیما شاعری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.1 K)