صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
10
1
تاثیر پودر کنگر فرنگی (Cynara scolymus) بر جمعیت میکروبی روده و عملکرد در بلدرچین ژاپنی
مینا صحنه، فیروز صمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.08 M
2
تاثیر سطوح مختلف پودر کنگر فرنگی بر کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی
فاطمه عباسی، فیروز صمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.26 M
3
تاثیر سطوح مختلف کنگر فرنگی برا ایمنی هومورال و وزن اندام های لنفاوی در بلدرچین ژاپنی
مرتضی عالمی، فیروز صمدی، بهروز دستار، سعید حسنی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
961.68 K
4
تاثیر سطوح مختلف کنگر فرنگی و ویتامین E بر تغییرات پروتئین سرم در بلدرچین ژاپنی
مرتضی عالمی، فیروز صمدی، بهروز دستار، سعید حسنی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
968.97 K
5
تاثیر پودر کنگر فرنگی بر فراسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی مسموم شده با تتراکلرید کربن
مهدی خرمشاهی، فیروز صمدی، فرزانه گنجی، سعید حسنی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.19 M
6
تاثیر پودر کنگر فرنگی بر آنزیم های کبدی بلدرچین ژاپنی مسموم شده با تتراکلرید کربن
مهدی خرمشاهی، فیروز صمدی، فرزانه گنجی، سعید زره داران
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.3 M
7
تاثیر پودر کنگر فرنگی و ویتامین E بر برخی از متابولیت های خونی در جوجه های گوشتی
حبیبه سمیعی، فیروز صمدی، محمود شمس شرق، یوسف جعفری آهنگری، مجتبی آهنی آذری، محمد قربانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.11 M
8
تاثیر پودر کنگر فرنگی (Cynara Scolymus) بر وزن اندام های داخلی بلدرچین ژاپنی مسموم شده با تتراکلریدکربن
مهدی خرمشاهی، فیروز صمدی، پوریا رفیعی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
494.96 K
9
تاثیر پودر کنگر فرنگی (Cynara Scolymus) بر فراسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی مسموم شده با تتراکلریدکربن
مهدی خرمشاهی، فیروز صمدی، پوریا رفیعی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
165.27 K
10
اثر پودر کنگر فرنگیبر راسنجه های خونی جوجه های گوشتی مسموم شده با تتراکلرید کربن
سجاد گوهری، فیروز صمدی، یوسف جعفری آهنگری، سعید حسنی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
38.25 K