صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
10
1
تاثیر پودر کنگر فرنگی (Cynara scolymus) بر جمعیت میکروبی روده و عملکرد در بلدرچین ژاپنی
مینا صحنه، فیروز صمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.08 MB)
2
تاثیر سطوح مختلف پودر کنگر فرنگی بر کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی
فاطمه عباسی، فیروز صمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.26 MB)
3
تاثیر سطوح مختلف کنگر فرنگی برا ایمنی هومورال و وزن اندام های لنفاوی در بلدرچین ژاپنی
مرتضی عالمی، فیروز صمدی، بهروز دستار، سعید حسنی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (961.68 K)
4
تاثیر سطوح مختلف کنگر فرنگی و ویتامین E بر تغییرات پروتئین سرم در بلدرچین ژاپنی
مرتضی عالمی، فیروز صمدی، بهروز دستار، سعید حسنی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (968.97 K)
5
تاثیر پودر کنگر فرنگی بر فراسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی مسموم شده با تتراکلرید کربن
مهدی خرمشاهی، فیروز صمدی، فرزانه گنجی، سعید حسنی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.19 MB)
6
تاثیر پودر کنگر فرنگی بر آنزیم های کبدی بلدرچین ژاپنی مسموم شده با تتراکلرید کربن
مهدی خرمشاهی، فیروز صمدی، فرزانه گنجی، سعید زره داران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.3 MB)
7
تاثیر پودر کنگر فرنگی و ویتامین E بر برخی از متابولیت های خونی در جوجه های گوشتی
حبیبه سمیعی، فیروز صمدی، محمود شمس شرق، یوسف جعفری آهنگری، مجتبی آهنی آذری، محمد قربانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.11 MB)
8
تاثیر پودر کنگر فرنگی (Cynara Scolymus) بر وزن اندام های داخلی بلدرچین ژاپنی مسموم شده با تتراکلریدکربن
مهدی خرمشاهی، فیروز صمدی، پوریا رفیعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (494.96 K)
9
تاثیر پودر کنگر فرنگی (Cynara Scolymus) بر فراسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی مسموم شده با تتراکلریدکربن
مهدی خرمشاهی، فیروز صمدی، پوریا رفیعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (165.27 K)
10
اثر پودر کنگر فرنگیبر راسنجه های خونی جوجه های گوشتی مسموم شده با تتراکلرید کربن
سجاد گوهری، فیروز صمدی، یوسف جعفری آهنگری، سعید حسنی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (38.25 K)