کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 اثرات تغذیه ال-آرژنین بر عملکرد رشد و صفات لاشه ای در جوجه های گوشتی در دوره آغازین
مرضیه ابراهیمی، احمد زارع شحنه، محمود شیوازاد، زربخت انصاری پیرسرائی، مجید تبیانیان، مسعود ادیب مرادی، کرامت نوری جلیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (980.81 K)

2 تاثیر کروم متیونین روی عملکرد رشد و زنده مانی جوجه های گوشتی تحت شرایط استرس گرمایی در دوره آغازین
کریم ابراهیم زاده، پرویز فرهومند، کیومرث نوری، عاطفه ایمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (155.46 K)

3 تأثیر استفاده از آنزیم بر عملکرد و غلظت گلوکز پلاسمای خون جوجه های گوشتی در دوره آغازین
حسنا حاجاتی، منصور رضائی، هادی سیاح زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (364.58 K)

4 اثر سطوح پروتئین و ترتونین قابل هضم در جیره آغازین بر ریخت شناسی روده کوچک (ژژنوم) جوجه های گوشتی
سجاد مرادی، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی، احمدرضا راجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.59 K)

5 بررسی امان کاهش فسفر قابل دسترس جیره رشد با استفاده از افزایش فسفر جیره های آغازین و اثرات آن بر عملکرد جوجه های گوشتی
نیما برادران، محمد حسین شهیر، زهرا اسدی کرمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.59 K)

6 پیامد افزودن آنزیم با یا بدون پروبیوتیک در دوره آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی
زهرا امیدی کوشک قاضی، مختار خواجوی، مصطفی قادری، منوچهر هاشمی دهقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.19 K)

7 ارزیابی تاثیر مکمل سازی سطوح مختلف سیر و یا پیاز تازه در دوره آغازین پرورش بر عملکرد و متابولیت های خونی جوجه های گوشتی
فرهاد اکبرنژاد نشلی، رامین نجفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.91 K)

8 ارزیابی تاثیر گیاه دارویی پودر لیمو بر عملکرد دوره آغازین و پایانی جوجه های گوشتی
افسون قدرتی، پرویز فرهومند، صادق چراغی، مجتبی ایمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.24 K)

9 بررسی سطوح متفاوت ال_کارنیتین بر عملکرد جوجه های گوشتی در دوره آغازین
محمد مظفر حسینی، جواد نصر، فرشید خیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.54 K)