کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﯿﺮه ﭘﯿﺶ آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ درﺻﺪ ﺳﯿﻨﻪ و درﺻﺪ ران در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
مهدی اسحاقیان، حامد امینی پور، مهناز احمدی همدانی، مهدی عدالتی نسب، مسعود داودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.44 MB)

2 اثر باقی مانده خوراک مصرفی بر خصوصیات کمی شانک و استخوان درشت نی در جوجه های گوشتی نسل F2
ندا وفایی، رسول واعظ ترشیزی، علیرضا احسانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (416.17 K)

3 اثرات تغذیه ای سطوح مختلف نانوزئولیت و زئولیت طبیعی بر ترکیب لاشه و وزن اندام های داخلی بدن جوجه های گوشتی
نسترن شاه ابراهیمی، خلیل میرزاده، مرتضی مموئی، احمد طاطار، محمد حجتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (327.28 K)

4 اثرات ویناس تخمیری بر اجزای لاشه جوجه های گوشتی
سجاد صیادی، محمود شیوازاد، ابوالفضل زالی، حسین مروج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.62 K)

5 اثر اسیدیفایر گلوباسید LFPA و گلوباسید DW بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
احسان اله نوبخت، محمدرضا احمدی شورکائی، حیدر نعمت زاده، مفید وسگری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (293.61 K)

6 بررسی اثرات ترکیب سطوح مختلف بنتونیت سدیم و بذر خارمریم (Silybummarinum) بر صفات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با آفلاتوکسینB1 در دوره آغازین و رشد
نظر افضلی، پویان مالکی نژاد، هادی سریر، عباس محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (369.11 K)