کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 8

1 مقایسه رقیق کننده های آندرومید، بایوکسل و سیترات - زرده تخم مرغ برای انجماد اسپرم گاو نر براون سوئیس
جعفر فریدی مایوان، اکبر سلیمانی، محمد نوروزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.46 MB)

2 اثر غلظت های مختلف گلیسرول در دو دمای 5و 37درجه بر انجماد اسپرم بزهای مرخز
عباس فرشاد، بهروز خلیلی، پریسا فاضلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (539.64 K)

3 اثر ژله رویال در رقیق کننده تریس بر خصوصیات اسپرم بز مرخز
احسان شهبازی فر، یوسف جعفری آهنگری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.51 MB)

4 مقایسه رقیق کننده های آندرومد، بایوکسل و سیترات- زرده تخم مرغ برای انجماد اسپرم گاو نر هلشتاین
جعفر فریدی مایوان، اکبر سلیمانی، محمد نوروزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.45 MB)

5 نقش تکمیلی ویتامین E در استفاده از اسیدهای آمینه بر انجماد پذیری اسپرم
زهرا مرآتی، عباس فرشاد، حمیده عادلدوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.42 K)

6 اثر ترکیبات ارگانیک بر سطح فعالیت کاسپاز در اسپرم اپیدیمی قوچ
زهرا مرآتی، عباس فرشاد، امجد فرزین پور، جلال رستم زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (572.6 K)

7 مقایسه اثرات آنتی آکسیدانی آنتی بیوتیک مینوسایکلین با پروتئین سریسین بر قابلیت انجماد پذیری اسپرم جنب بیضوی قوچ
زهرا مرآتی، عباس فرشاد، امجد فرزین پور، جلال رستم زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (809.02 K)

8 اثر محیط انجماد بر میزان لیپید پراکسیداسیون اسپرم یز
حسین سلمانی، محمد مهدی نبی، مهدی ژندی، آرمین توحیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.12 K)