| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | تاثیر پرتوتابی مایکروویو برتجزیه پذیری ماده خشک دانه کلزا در گوسفند دالاق | |
| جواد فرامرزی، نورمحمد تربتی نژاد، مجتبی آهنی آذری، عبدالحکیم توغدری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 810.12 K | ||
| 2 | اثرات تغذیه کنجاله سویای پرتوتابی شده با مایکروویو و مکمل سازی میتونین محافظت شده (مپران) بر عملکرد بره های پرواری | |
| سارا یوسفیان، اسداله تیموری یانسری، زربخت انصاری پیرسرایی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 209.29 K | ||
| 3 | بررسی اثر پرتوتابی با امواج مایکروویو بر فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین کنجاله سویا | |
| سارا یوسفیان، اسدالله تیموری یانسری، زربخت انصاری پیرسرایی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 222.5 K | ||