کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 8

1 بررسی هضم پذیری آزمایشگاهی مقادیر مختلف برگ Siris در جیره گوسفندان عربی
زینب یوسفی، طاهره محمدآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (668.13 K)

2 تعیین ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم برگ خرما قبل و بعد از غنی کردن با اوره و مکملهای مختلف انرژی
نعمت ضیائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (380.51 K)

3 تعیین ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم کاه کنجد استان بوشهر
امیر ارسلان کمالی، محمود دشتی زاده، عبدالمهدی کبیری فرد، محمد هادی صادقی، ابوطالب صادقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (382.46 K)

4 بررسی عوامل مؤثر بر بازده پروتئین خام در گاوهای شیرده
پویا زمانی، رضا میرایی آشتیانی، مهدی طباطبایی، علی اصغر ساکی، حسن علی عربی، داریوش علیپور، خلیل زابلی، احمد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.88 K)

5 اثر دو نوع چربی محافظت شده در اوایل دوره شیردهی بر روی عملکرد گاوهای هلشتاین شیرده
مهدی گنج خانلو، کامران رضایزدی، غلامرضا قربانی، حسین مروج، مهدی دهقان بنادکی، محمد رضا امامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (426.24 K)

6 بررسی ترکیبات شیمیایی علوفه کامل نیشکر در دوره رشد
ابراهیم فروغی نیا، محمد رضا مشایخی، غلامعلی صنیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (325.71 K)

7 بررسی تغییرات غلظت گلوکز پلاسما و قابلیت هضم مواد مغذی در جیره های حاوی مکمل اوره و گوگرد در گوسفند مهربان
محمدمهدی طباطبایی، زهرا زمانی، حسن علی عربی، پویا زمانی، علی اصغر ساکی، خلیل زابلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.92 K)

8 مقایسه ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری کاه زیره سیاه و زیره سبز
محسن کاظمی، عبدالمنصور طهماسبی، رضا ولی زاده، محسن دانش مسگران، کبری عرب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (501.59 K)