صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
12
1
ارزیابی تاثیر سویه های پروبیوتیک لاکتوباسیلی بر مقادیر انرژی قابل سوخت و ساز حقیقی پسماند رستوران در جوجه های گوشتی
صادق چراغی سرای، علی حسین خانی، حسین جانمحمدی، پیمان زارع، حسین دقیق کیا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (153.46 K)
2
اثر جو تخمیر شده با لاکتوباسیلوس و جو مکمل شده با آنزیم بر عملکرد و فراسنجه های لیپیدی خون جوجه های گوشتی
حسین لنگری، محمد حسینی، نظر افضلی، حسن نصیری مقدم، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (387.14 K)
3
اثرات استفاده از تخمیر لاکتیکی و مکمل آنزیمی در جیره های حاوی جو بر قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجه های گوشتی
حسین لنگری، محمد حسینی، انور آموزمهر، محمود خیرآبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (391.66 K)
4
تشخیص همزمان باکتریهای جنس لاکتوباسیلوس و کلستریدیوم در روده جوجه های گوشتی با استفاده از یک Duplex PCR اختصاصی
علیرضا صیداوی، ضیاءالدین میرحسینی، محمود شیوازاد، محمد چمنی، علی اصغر صادقی، رضا پورصیفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (358.83 K)
5
بررسی اثرات لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، لاکتوباسیلوس کازئی، بیفیدوباکتریوم و استرپتوکوکوس فاسیوم بر عملکرد جوجه های گوشتی
صمد زمان زاد قویدل، کامبیز ناظر عدل، سعید اهری زاد، ناصر ماهری سیس
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.09 MB)
6
بررسی اثر سطوح مختلف اسیدهایآلی در جیره غذایی، بر جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
علی نوری، محمد بوجارپور، خلیل میرزاده، افسون موسوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (402.63 K)
7
اثر افزودنی باکتریایی دو منظوره بر خصوصیات تخمیری و پایداری هوازی سیلاژ ذرت سرمازده
حمید محمدزاده، مسعود برومند جزی، خالد صادقی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (293.68 K)
8
بررسی تأثیر تغذیه مستقیم میکروب ها بر اسیدهای چرب فرار شکمبه گوسفندان تغذیه شده با جیره های حاوی منابع مختلف علوفه ای
حمید رضا خزانه ای، کامران رضا یزدی، علی نیکخواه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (359.34 K)
9
اثر پریبیوتیک بایوماسR در جیره های بر پایه اسید آمینه کل و قابل هضم بر جمعیت باکتری های لاکتوباسیلوس موجود در ایلئوم و عملکرد جمعیت میکروبی روده های کور مرغ های تخم گذار لگهورن سویه های لاین 36- W
حسین جهانیان نجف آبادی، علی اصغر ساکی، زهرا بهرامی، احمد احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (402.58 K)
10
پیامد خوراندن اسید بوتیریک، نمک کلسیمی یا گلیسریدهای آن بر فلور میکروبی رودهی جوجه های گوشتی
زهره فریدونی، رضا نقی ها، مختار خواجوی، زهره دیورخش
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (468.76 K)
11
تأثیر لاکتوباسیلوس و مخمر بر گوارش پذیری، سوبسترای تجزیه شده و تولید متان با روش برونتنی
علیرضا اشکواری، جواد رضائی، حسن فضائلی، اصغر دهقان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (713.57 K)
12
ترانسفورماسیون باکتری های لاکتوباسیلوس با استفاده از تکنیک Glass bead
زبیده هاشم زاده، شعبان رحیمی، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (41.63 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه