کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 اثر سطوح مختلف عصاره الکلی نعناع فلفلی بر درصد لنفوسیت و نسبت هتروفیل به لنفوسیت و وزن نسبی اندام های لنفی جوجه های گوشتی
حمیدرضا آقابابایی، کیوان کرکودی، محمدطاهر جلیلیان، حسن خمیس آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (164.24 K)

2 تاثیر سطوح مختلف پودر پیاز قرمز بر عملکرد و سیستم ایمنی در جوجه های گوشتی نر
میثم محمدپناه، پرویز فرهومند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (125.43 K)

3 اثرات سطوح مختلف نانو ذرات نقره بر شمارش کلی تفریقی گلبول های سفید و نسبت هتروفیل به لنفوسیت در بلدرچین ژاپنی
ئاکو رضائی، امجد فرزین پور، اسعد وزیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.11 MB)

4 ارزیابی مکمل های ویتامین های C و E بر ایمنی سلولی و نسبت هتروفیل به لنفوسیت در جوجه های گوشتی
علی رضا حسابی نامقی، محمدرضا بیرجندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (169.35 K)

5 نسبت هتروفیل به لنفوسیت به عنوان یک معیار انتخاب برای مقاومت ژنتیکی به عوامل تنش زا در بلدرچین ژاپنی
حسن مرادیان، علی اسماعیلی زاده کشکوئیه، حسن شیبانی، مریم طالبیان، سعید سهرابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (297.74 K)

6 تأثیر عصاره آبی و الکلی گیاه تشنه داری بر سلول های خونی جوجه های گوشتی مبتلا به کلی باسیلوز
محمدحسین میرزائی، لادن اسماعیل زاده، علی خطیب جو، علی محمد بهرامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (339.96 K)

7 بررسی اثر پودر و عصاره الکلی کرم خاکی بر سیستم ایمنی سلولی خروس های بالغ بومی
م ربانی شکوه، م کریمی ترشیزی، ع شاهوردی، ح.م خواجوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (396.26 K)

8 اثرات مکمل کروم متیونین، اکسید روی و اسید آسکوربیک جیره غذایی بر نسبت هتروفیل به لنفوسیت خون مرغهای تخمگذار در شرایط تنش گرمایی
مژده کرمی، مهران ترکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (604.81 K)

9 تاثیر استفاده از پودر گیاه اکیناسه بر پاسخ های ایمنی در مرغان تخمگذار لگهورن
الهه جهانیان، حمیدرضا رحمانی، مسعود علیخانی، رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.36 K)