کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 اثرات افزودن پروبیوتیک و سینبیوتیک به آغوز و شیر بر مصرف خوراک، افزایش وزن و ضریب تبدیل خوراک در گوساله های هلشتاین تازه متولد شده
فاضل مسلمی پور، فرید مسلمی پور، یوسف مصطفی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.17 MB)

2 تأثیر استفاده از کنجاله ی گوار با و بدون مکمل سینبیوتیک در جیره ی غذایی برعملکرد مرغان تخمگذار و صفات کیفی تخم مرغ
محمد زارعی، محمد احسانی، مهران ترکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (181.15 K)

3 بررس تأثیر استفاده از کنجاله ی گوار با و بدون مکمل سینبیوتیک بر شمارش تفریقی گلبول ها ی سفید و برخی فراسنجه ها ی بیوشیمیایی خون در مرغ های تخمگذار
محمد زارعی، محمد احسانی، مهران ترکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (235.33 K)

4 اثر جیره های دارای آلوئه ورا، پونه کوهی و سینبیوتیک بر پارامترهای بیوشیمیایی خون، خصوصیات لاشه و عملکرد جوجه های گوشتی
ناهید فرجی، برهان شکرالهی، محمد امیری اندی، الهام نورآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.18 K)

5 تأثیر استفاده از سینبیوتیک و فایتوبیوتیک بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
راضیه مختاری، احمدرضا یزدانی، منصور رضایی، بهنام قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (171.47 K)

6 اثرات استفاده از پربیوتیک، پروبیوتیک و سینبیوتیک در جیره غذایی مرغان تخم گذار بر عملکرد و فراسنجه های کیفی تخم مرغ
میثم افسری اکبرآبادی، محمد احسانی، محمد زارعی، مهران ترکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.06 K)

7 اثرات سینبیوتیک (Protexin+Oligosaccharid) بر فراسنجه های عملکردی و میکروفلور روده جوجه های گوشتی
مجید منقی طلب، نصرت اله احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.61 K)