کلیدواژه ها = |
تعداد مقالات: 6 |
|
1 |
|
تاثیر دانه ی کتان در اوایل زایش بر روی عملکرد تولید و تولید مثل گاوهای تازه زای نژاد هلشتاین |
|
مقداد جهانی مقدم، احسان محجوبی، هلن پتیت، نبی الله آقازیارتی فراهانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1010.95 K
|
|
2 |
|
تاثیر تغذیه دانه کتان به صورت خرد شده و خرد نشده بر ترکیب اسیدهای چرب زرده تخم مرغ |
|
محمد جواد آگاه، هوشنگ لطف الهیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.1 M
|
|
3 |
|
تاثیر استفاده از روغن دانه کتان و روغن ماهی بر روی عملکرد و ترکیبات خون در مرغهای تخمگذار |
|
احد اصغری، محمود رادفر، کامبیز شفیعی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 739.77 K
|
|
4 |
|
اثر منابع و مقادیر مختلف اسید چرب n-3 بر سیستم ایمنی و تولید مثلی نیمچه های تخمگذار |
|
محمد پیله ور، جواد آرشامی، ابوالقاسم گلیان، محمدرضا باسامی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 167.03 K
|
|
5 |
|
تاثیر نوع عمل آوری دانه کتان و سطح پروتئین غیرقابل تجزیه شکمبه ای در جیره دوره انتقال بر عملکرد، تولید شیر و آغوز میش های بلوچی |
|
رحمت ابابکری، امید دیانی، امین خضری، عباسعلی ناصریان، محمدمهدی سیدالموسوی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 670.68 K
|
|
6 |
|
تاثیر دانه کتان اکسترود شده بر روی عملکرد تولید مثلی گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل دوره شیردهی |
|
جمشید جلیل نژاد، وحید محرمی، حشمت الله بهرامی یکدنگی، امیر خامسی، هادی خورسند |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 77.18 K
|