کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 تاثیر دانه ی کتان در اوایل زایش بر روی عملکرد تولید و تولید مثل گاوهای تازه زای نژاد هلشتاین
مقداد جهانی مقدم، احسان محجوبی، هلن پتیت، نبی الله آقازیارتی فراهانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1010.95 K)

2 تاثیر تغذیه دانه کتان به صورت خرد شده و خرد نشده بر ترکیب اسیدهای چرب زرده تخم مرغ
محمد جواد آگاه، هوشنگ لطف الهیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.1 MB)

3 تاثیر استفاده از روغن دانه کتان و روغن ماهی بر روی عملکرد و ترکیبات خون در مرغهای تخمگذار
احد اصغری، محمود رادفر، کامبیز شفیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (739.77 K)

4 اثر منابع و مقادیر مختلف اسید چرب n-3 بر سیستم ایمنی و تولید مثلی نیمچه های تخمگذار
محمد پیله ور، جواد آرشامی، ابوالقاسم گلیان، محمدرضا باسامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (167.03 K)

5 تاثیر نوع عمل آوری دانه کتان و سطح پروتئین غیرقابل تجزیه شکمبه ای در جیره دوره انتقال بر عملکرد، تولید شیر و آغوز میش های بلوچی
رحمت ابابکری، امید دیانی، امین خضری، عباسعلی ناصریان، محمدمهدی سیدالموسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (670.68 K)

6 تاثیر دانه کتان اکسترود شده بر روی عملکرد تولید مثلی گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل دوره شیردهی
جمشید جلیل نژاد، وحید محرمی، حشمت الله بهرامی یکدنگی، امیر خامسی، هادی خورسند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.18 K)