کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 8

1 تاثیر سطوح مختلف اوره و ملاس بر ترکیب شیمیایی و تجربه پذیری ماده خشک علوفه نی
بهبود غفاری، نور محمد تربتی نژاد، سعید حسنی، حسینعلی شمس آبادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.36 M

2 تاثیر سطوح مختلف اوره و ملاس بر فراسنجه های تجزیه پذیری و تجزیه پذیری موثر ماده خشک علوفه نی
بهبود غفاری، نور محمد تربتی نژاد، سعید حسنی، حسینعلی شمس آبادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.08 M

3 اثر مواد افزودنی بر روی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی سیلاژ علوفه نی (phragmites australis) به روش کیسه های نایلونی
سمیه بولاغ، کمال شجاعیان، محمد سیدی فرکی
مشاهده مقاله اصل مقاله 506.82 K

4 تأثیر سطوح مختلف نی سیلو شده روی قابلیت مصرف و توان تولیدی گوساله های نر پرواری گاومیش خوزستان
غلامعلی صنیعی، حمیدرضا ایزدنیا، محمدرضا مشایخی
مشاهده مقاله اصل مقاله 540.75 K

5 اثر مواد افزودنی بر روی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی سیلاژ علوفه نی (phragmites australis) به روش تولید گاز
سمیه بولاغ، کمال شجاعیان، محمد سیدی فرگی
مشاهده مقاله اصل مقاله 497.46 K

6 اثر پرتو بیم الکترونی بر قابلیت هضم شکمبه ای علوفه نی به روش کیسه های نایلونی
نظر آذریان، قاسم جلیلوند، نجیب اله افراسیابی
مشاهده مقاله اصل مقاله 305.86 K

7 اثر پرتو بیم الکترون بر میزان تجزیه پذیری علوفه نی به روش تولید گاز
نظر آذریان، قاسم جلیلوند
مشاهده مقاله اصل مقاله 333.54 K

8 بررسی تاثیر ملاس و اوره روی ارزش غذایی سیلاژ علوفه نی در مراحل مختلف رشد
ک. چاشنی دل، ی. مویدپور، م. یوسف الهی، م. شجاعیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 78.88 K