| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | استفاده از جیره پلت شده با کاه غنی شده و ملاس برعملکرد و ترکیبات شیمیایی لاشه بره های پرواری لری بختیاری | |
| سروش شیریان، فرشاد زمانی، محمد وطن خواه، سلماز کیانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.69 M | ||
| 2 | گوارش پذیری علف باغی، کاه گندم و کاه گندم غنی شده با اوره | |
| خلیل زابلی، محمد مهدی طباطبایی، علی حسینی سیر، احمد احمدی، حسن علی عربی، علی اصغر ساکی، پویا زمانی، نرگس آشوری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.12 M | ||
| 3 | مقایسه قابلیت هضم جیره های حاوی سطوح مختلف تفاله خشک پرتقال با کاه غنی شده و کاه معمولی | |
| زهرا زمانی، محمدمهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، محمدصادق محبیان، علی حسینی سیر | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 364.42 K | ||