کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 3

1 استفاده از جیره پلت شده با کاه غنی شده و ملاس برعملکرد و ترکیبات شیمیایی لاشه بره های پرواری لری بختیاری
سروش شیریان، فرشاد زمانی، محمد وطن خواه، سلماز کیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.69 MB)

2 گوارش پذیری علف باغی، کاه گندم و کاه گندم غنی شده با اوره
خلیل زابلی، محمد مهدی طباطبایی، علی حسینی سیر، احمد احمدی، حسن علی عربی، علی اصغر ساکی، پویا زمانی، نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB)

3 مقایسه قابلیت هضم جیره های حاوی سطوح مختلف تفاله خشک پرتقال با کاه غنی شده و کاه معمولی
زهرا زمانی، محمدمهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، محمدصادق محبیان، علی حسینی سیر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (364.42 K)