کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | تعیین میزان تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین در بعضی از اقلام غذایی رایج در ایران با استفاده از روش کیسه های نایلونی | |
مریم محمدی امیری، اسداله تیموری یانسری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.58 MB) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | تعیین میزان تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین در بعضی از اقلام غذایی رایج در ایران با استفاده از روش کیسه های نایلونی | |
مریم محمدی امیری، اسداله تیموری یانسری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.58 MB) |