صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
10
1
مقایسه دو نوع جیره غذایی تهیه شده با استفاده ازکنسانتره آماده و روش معمول در جیره جوحه های گوشتی
کریم قربانی، بهروز یاراحمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (371.32 K)
2
بررسی ضریب تبدیل و گوشت تولیدی واحد های پرورش مرغ گوشتی استان خراسان جنوبی
حسن بازدیدی، همایون فرهنگ فر، حسین نعیمی پور یونسی، ابوالقاسم سراج، محمد رضا وکیلی، محمد مظهری، نظر افضلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (442.13 K)
3
عوامل موثر بر تولید گوشت مرغ و بهره وری آنها (مطالعه موردی استان زنجان)
محمد ایزدی، قادر دشتی، محمد حسین شهیر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (438.21 K)
4
بررسی عوامل موثر بربهره وری کل عوامل تولید مرغ گوشتی مطالعه موردی: مرغداری های شهرستان کرمان
حسین مهرابی بشرآبادی، محمدرضا پاکروان، سعید عظیمی فرد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (272.66 K)
5
تحلیل کارایی فنّی مرغداری های شهرستان گرگان با استفاده از تحلیل فراگیر داده ها
احمدرضا یزدانی، حامد کشفی، بهزاد یزدانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (334.28 K)
6
تأثیر نوع سویه جوجه بر کارایی فنّی واحد های مرغداری گوشتی شهرستان نکا
سمیرا ابراهیم نژاد، احمدرضا یزدانی، فرهاد شیرانی بیدآباد، حامد کشفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (406.87 K)
7
بررسی وضعیت تهویه در مرغداری های تخم گذار استان آذربایجان شرقی
علیرضا فانی، هوشنگ لطف الهیان، جاوید بهروزین، شهرام بغدادچی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (273.3 K)
8
بررسی عوامل موثر بر کارایی مرغداری های گوشتی شهرستان های کاشمر و خلیل آباد
علی نصیری، علی صالحی، محمد معصومی، محمد ثوابی، محمد مظهری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (354.05 K)
9
بررسی امکان بهینه سازی مصرف سوخت در واحدهای مرغداری استان قزوین
مسعود مستشاری محصص، هوشنگ لطف الهیان، محمدحسین هادی تواتری، سعد بت
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (77.93 K)
10
تاثیر اجرای طرح هدفمندسازی یارانه ها و بهره وری عوامل تولید در واحدهای مرغداری گوشتی
حمیدرضا صحرائی، سمیه یاوری، ایوب فرهادی، الهام یونسی، فرانک مرادیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (36.92 K)