صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
10
1
مقایسه دو نوع جیره غذایی تهیه شده با استفاده ازکنسانتره آماده و روش معمول در جیره جوحه های گوشتی
کریم قربانی، بهروز یاراحمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
371.32 K
2
بررسی ضریب تبدیل و گوشت تولیدی واحد های پرورش مرغ گوشتی استان خراسان جنوبی
حسن بازدیدی، همایون فرهنگ فر، حسین نعیمی پور یونسی، ابوالقاسم سراج، محمد رضا وکیلی، محمد مظهری، نظر افضلی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
442.13 K
3
عوامل موثر بر تولید گوشت مرغ و بهره وری آنها (مطالعه موردی استان زنجان)
محمد ایزدی، قادر دشتی، محمد حسین شهیر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
438.21 K
4
بررسی عوامل موثر بربهره وری کل عوامل تولید مرغ گوشتی مطالعه موردی: مرغداری های شهرستان کرمان
حسین مهرابی بشرآبادی، محمدرضا پاکروان، سعید عظیمی فرد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
272.66 K
5
تحلیل کارایی فنّی مرغداری های شهرستان گرگان با استفاده از تحلیل فراگیر داده ها
احمدرضا یزدانی، حامد کشفی، بهزاد یزدانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
334.28 K
6
تأثیر نوع سویه جوجه بر کارایی فنّی واحد های مرغداری گوشتی شهرستان نکا
سمیرا ابراهیم نژاد، احمدرضا یزدانی، فرهاد شیرانی بیدآباد، حامد کشفی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
406.87 K
7
بررسی وضعیت تهویه در مرغداری های تخم گذار استان آذربایجان شرقی
علیرضا فانی، هوشنگ لطف الهیان، جاوید بهروزین، شهرام بغدادچی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
273.3 K
8
بررسی عوامل موثر بر کارایی مرغداری های گوشتی شهرستان های کاشمر و خلیل آباد
علی نصیری، علی صالحی، محمد معصومی، محمد ثوابی، محمد مظهری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
354.05 K
9
بررسی امکان بهینه سازی مصرف سوخت در واحدهای مرغداری استان قزوین
مسعود مستشاری محصص، هوشنگ لطف الهیان، محمدحسین هادی تواتری، سعد بت
مشاهده مقاله
اصل مقاله
77.93 K
10
تاثیر اجرای طرح هدفمندسازی یارانه ها و بهره وری عوامل تولید در واحدهای مرغداری گوشتی
حمیدرضا صحرائی، سمیه یاوری، ایوب فرهادی، الهام یونسی، فرانک مرادیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
36.92 K