کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | اندازه گیری و مقایسه ترکیب لاشه در جوجه های گوشتی تغذیه شده با دانه سویای حرارت داده شده، با استفاده از وزن مخصوص لاشه | |
احسان شهرامی، محمود شیوازاد، حمید امانلو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.34 K) | ||
2 | ترکیب شیمیایی و بررسی اثر دو نوع فرآیند حرارتی (برشته و اتوکلاو کردن) بر روند تولید گاز آزمایشگاهی و پروفیل پروتئین خام با استفاده از تکنیک SDS-PAGE در دانه گلرنگ | |
معصومه حیدری، فرخ کفیل زاده، مریم صاحبی اعلاء، سارا کیانی، حسین رستمی احمدوندی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.79 K) |