| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 2 | ||
| 1 | اندازه گیری و مقایسه ترکیب لاشه در جوجه های گوشتی تغذیه شده با دانه سویای حرارت داده شده، با استفاده از وزن مخصوص لاشه | |
| احسان شهرامی، محمود شیوازاد، حمید امانلو | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 391.34 K | ||
| 2 | ترکیب شیمیایی و بررسی اثر دو نوع فرآیند حرارتی (برشته و اتوکلاو کردن) بر روند تولید گاز آزمایشگاهی و پروفیل پروتئین خام با استفاده از تکنیک SDS-PAGE در دانه گلرنگ | |
| معصومه حیدری، فرخ کفیل زاده، مریم صاحبی اعلاء، سارا کیانی، حسین رستمی احمدوندی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 78.79 K | ||