کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 12

1 اثر ترکیبات محرک رشد جایگزین آنتی بیوتیک بر سطح لیپید سرم خون جوجه های گوشتی سویه تجاری راس
حجت ضیایی، مسلم باشتنی، محمدامیر کریمی ترشیزی، حسین نعیمی پور یونسی، اعظم زینلی، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.14 K)

2 ارزیابی اثرات گیاهان دارویی گزنه، پونه و کاکوتی و مخلوط های آنها بر فراسنجه های بیوشیمیایی و ایمنی خون جوجه های گوشتی
عباس حیدری، علی نوبخت، علی رضا صفامهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (255.75 K)

3 بررسی اثرات ترکیبات مختلف گیاهان دارویی گزنه، پونه و کاکوتی بر عملکرد و صفات لاشه ی جوجه های گوشتی
علی مدیری، علی نوبخت، یوسف مهمان نواز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (220.47 K)

4 بررسی اثرات آنتی بیوتیک، پروبیوتیک و گیاه دارویی پونه بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی
موسی مقدم، علیرضا صفامهر، یوسف مهمان نواز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (239.29 K)

5 بررسی اثرات سطوح مختلف مخلوط گیاهان دارویی گزنه، پونه و کاکوتی در مراحل آغازین و رشد بر عملکرد و کیفیت لاشه ی جوجه های گوشتی
علی نوبخت، محمدرضا رحیم زاده، یوسف مهمان نواز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (250.08 K)

6 بررسی اثرات آنتی بیوتیک، پروبیوتیک و گیاهان دارویی کاسنی، پونه و آویشن بر عملکرد و صفات لاشه ی جوجه های گوشتی
مظفر باقری، علیرضا صفامهر، علی نوبخت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (232.32 K)

7 اثرات تغذیه مرطوب در جیره های بر پایه ذرت، گندم یا جو بر عملکرد وصفات لاشه جوجه های گوشتی
مهدی برقعی، محمد حسین شهیر، حمید امانلو، سعید موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (151.44 K)

8 مقایسه وزن سینه جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های مختلف به لحاظ سطح اسیدآمینه متیونین و انرژی متابولیسمی
فروغ میرزا آقاتبار، علی اصغر ساکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (189.24 K)

9 اثر افزودن پودر پوست انار به جیره ی دارای چربی بر تیتر آنتی بادی و ویژگی های لاشه ی جوجه های گوشتی سویه ی راس 308
شهرام رحیمی، محمدرضا رضوانی، محمد دادپسند، محمدجواد ضمیری، بهمن ناصر پور، محمد حبیبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (289.95 K)

10 عنوان مقاله: بررسی اثرات سطوح مختلف مخلوط گیاهان دارویی گزنه، پونه و کاکوتی در مراحل آغازین و رشد بر عملکرد و کیفیت لاشه ی جوجه های گوشتی
علی نوبخت، محمدرضا رحیم زاده، یوسف مهمان نواز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (247.63 K)

11 تاثیر سطوح مختلف پوسته برنج فرآوری شده بر عملکرد جوجه های گوشتی در دوره رشد
طاهره سلطان تویه، منصور رضایی، اسداله تیموری، محمد کاظمی فرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (796.75 K)

12 تاثیر سطوح مختلف پوسته برنج فرآوری شده بر رطوبت و pH فضولات جوجه های گوشتی
طاهره سلطان تویه، منصور رضایی، اسداله تیموری، محمد کاظمی فرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (804.24 K)