کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | مطالعه خصوصیات فیزیکی پیت نیشکر عمل آوری شده با بخار آب تحت فشار و اهمیت آنها در تغذیه نشخوارکنندگان | |
مرتضی چاجی، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، فریدون افتخاری شاهرودی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (449.09 K) | ||
2 | اثر جیره های حاوی پیت نیشکر عمل آوری شده با بخار تحت فشار بر هضم شکمبه و حرکت مواد در دستگاه گوارش گوسفند | |
مرتضی چاجی، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، فریدون افتخاری شاهرودی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (448.03 K) | ||
3 | مقایسه پارامترهای تولید گاز پیت نیشکر توسط جمعیت پروتوزایی شکمبه گاو و گاومیش در شرایط آزمایشگاه | |
صفورا جباری، موسی اسلامی، مرتضی چاجی، طاهره محمد آبادی، محمد بوجار پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (291.23 K) | ||
4 | تأثیر عمل آوری با سود و یا بخار تحت فشار بر هضم پذیری آزمایشگاهی پیت نیشکر توسط باکتری های شکمبه | |
مرتضی چاجی، طاهره محمد آبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (279.38 K) |