| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | مطالعه خصوصیات فیزیکی پیت نیشکر عمل آوری شده با بخار آب تحت فشار و اهمیت آنها در تغذیه نشخوارکنندگان | |
| مرتضی چاجی، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، فریدون افتخاری شاهرودی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 449.09 K | ||
| 2 | اثر جیره های حاوی پیت نیشکر عمل آوری شده با بخار تحت فشار بر هضم شکمبه و حرکت مواد در دستگاه گوارش گوسفند | |
| مرتضی چاجی، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، فریدون افتخاری شاهرودی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 448.03 K | ||
| 3 | مقایسه پارامترهای تولید گاز پیت نیشکر توسط جمعیت پروتوزایی شکمبه گاو و گاومیش در شرایط آزمایشگاه | |
| صفورا جباری، موسی اسلامی، مرتضی چاجی، طاهره محمد آبادی، محمد بوجار پور | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 291.23 K | ||
| 4 | تأثیر عمل آوری با سود و یا بخار تحت فشار بر هضم پذیری آزمایشگاهی پیت نیشکر توسط باکتری های شکمبه | |
| مرتضی چاجی، طاهره محمد آبادی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 279.38 K | ||