کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | اثرات مصرف دانه خلر خام و حرارت داده شده بر بازده رشد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی | |
زهره امیرآبادی، احمد ریاسی، محمد حسن فتحی، حسین جانمحمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.77 K) | ||
2 | تاثیر سطوح مختلف دانه خلر خام و عمل آوری شده در جیره غذایی مرغ های تخمگذار بر عملکرد و ویژگی های کیفی تخم مرغ | |
امین طاهری، محمد حسینی، احمد ریاسی، همایون فرهنگ فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (201.56 K) | ||
3 | استفاده از سطوح مختلف دانه خلر عمل آوری شده و عمل آوری نشده در جیره بر فراسنجه های خونی مرغ های تخمگذار | |
امین طاهری، محمد حسینی، احمد ریاسی، همایون فرهنگ فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (224.02 K) | ||
4 | استفاده از مدل غیر خطی گمپرتز برای تخمین پارامترهای رشد جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف دانه خلر خام و حرارت داده شده | |
زهره امیرآبادی، همایون فرهنگ فر، احمد ریاسی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (103.79 K) | ||
5 | تأثیر پلی اتیلن گلیکول بر میزان تولید گاز و قابلیت هضم دانه خلر | |
وحیده رزم آذر، نورمحمد تربتی نژاد، جمال سیف دواتی، سعید حسنی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (306.76 K) |