کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 اثرات مصرف دانه خلر خام و حرارت داده شده بر بازده رشد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
زهره امیرآبادی، احمد ریاسی، محمد حسن فتحی، حسین جانمحمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 372.77 K

2 تاثیر سطوح مختلف دانه خلر خام و عمل آوری شده در جیره غذایی مرغ های تخمگذار بر عملکرد و ویژگی های کیفی تخم مرغ
امین طاهری، محمد حسینی، احمد ریاسی، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله اصل مقاله 201.56 K

3 استفاده از سطوح مختلف دانه خلر عمل آوری شده و عمل آوری نشده در جیره بر فراسنجه های خونی مرغ های تخمگذار
امین طاهری، محمد حسینی، احمد ریاسی، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله اصل مقاله 224.02 K

4 استفاده از مدل غیر خطی گمپرتز برای تخمین پارامترهای رشد جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف دانه خلر خام و حرارت داده شده
زهره امیرآبادی، همایون فرهنگ فر، احمد ریاسی
مشاهده مقاله اصل مقاله 103.79 K

5 تأثیر پلی اتیلن گلیکول بر میزان تولید گاز و قابلیت هضم دانه خلر
وحیده رزم آذر، نورمحمد تربتی نژاد، جمال سیف دواتی، سعید حسنی
مشاهده مقاله اصل مقاله 306.76 K