کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 11

1 پیامد افزودن خوراکی پروبیوتیک، پری بیوتیک و کرانمندی غذایی برمورفولوژی روده در جوجه های گوشتی
مهری شمسی، مختار خواجوی، هادی میران زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (938.03 K)

2 تأثیر استفاده از گاودانه خام و عمل آوری شده بر پاسخ ایمنی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی
پژمان طیبی، فرشاد زمانی، عباسعلی قیصری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (415.98 K)

3 تاثیر پودر نعنا (Mentha piperita L)، آویشن (Thymus vulgaris L) و کاسنی (Chicorium intybus L) بر عملکرد و بافت شناسی روده جوجه های گوشتی
بهجت پورسینا، علی میرقلنج، پریسا سلیمانی رودی، محمد صدقی، علی طیبی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (352.05 K)

4 اثرات اسانس و عصاره لیمو در خوراک بر مورفولوژی و فلئور میکروبی روده جوجه های گوشتی نر
صابر موسوی قرا، عبدالله حسینی، علی مهدوی، محمدحسین سلطانی پاشا، رضا رضایی کوچکسرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (333.47 K)

5 تاثیر استفاده از عصاره الکلی گیاه دارویی غازیاغی بر تیتر ایمنی، مورفولوژی و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی تغذیه شده با آفلاتوکسین B1
حسن نظری زاده، ایرج شاکرشیدا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (535.33 K)

6 تاثیر استفاده از مخلوط پودر پروتئین حشرات (ملخ و کرم خاکی) به عنوان جایگزین کنجاله سویا بر تیتر ایمنی، مورفولوژی و جمعیت باکتری های روده جوجه های گوشتی در سن 42روزگی
حسن نظری زاده، ایرج شاکرشیدا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (542.84 K)

7 بررسی تأثیر باکتری سالمونلا انتریتیدیس بر فلورمیکروبی و مورفولوژی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی در شرایط محدودیت خوراک
علی مداحیان، علی اصغر صادقی، جاوید امینی، فائزه منشی زاده، پیروز شاکری، پوریا دادور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (393.7 K)

8 بررسی اثرات استفاده از اسانس گشنیز بر فلور میکروبی و مورفولوژی روده باریک در جوجه های گوشتی
زاهد محمدی، شکوفه غضنفری، مسعود ادیب مرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (291.3 K)

9 بررسی اثرات اسانس میخک بر جمعیت میکروبی و ریخت شناسی روده در جوجه گوشتی
زاهد محمدی، شکوفه غضنفری، مسعود ادیب مرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (283.95 K)

10 مقایسه ی قابلیت هضم مواد مغذی و خصوصیات مورفولوژی ایلئوم و سکوم در پاسخ به فیبرهای نامحلول در جوجه های گوشتی
یاسمن موسوی، علی اصغر ساکی، سارا میرزایی گودرزی، احمد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (390.33 K)

11 تاثیر استفاده از سطوح مختلف تفاله انگور بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی
صفدر دری، سید علی تبعیدیان، رحمان جهانیان، مجید طغیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.4 K)