کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 اثر سطوح مختلف پودر آب پنیر و فرمکتو بر وزن نسبی اندام های لنفاوی جوجه های گوشتی
علی زنگنه، علی رضا فروغی، رضا وکیلی، ایمان احمدی صنوبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (851.61 K)

2 اثر سطوح مختلف پودر آب پنیر و فرمکتو بر شمارش باکتری های روده ای جوجه های گوشتی
علی زنگنه، علی رضا فروغی، رضا وکیلی، ایمان احمدی صنوبر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (903.63 K)

3 بررسی اثر سطوح مختلف پری بیوتیک (فرمکتو) و پروبیوتیک (محتویات سکوم کشت شده) بر عملکرد و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش
محمد حسینی ابریشمی، وحید خاکسار زارع ها، حسن کرمانشاهی، محمد پیله ور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (362.58 K)

4 اثر فرمکتو، باکتوسل و بیواسترانگ در جیره های عاری از آنتیبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی
مرتضی بیکی بندرآبادی، محمد هاشمی، علی اکبر یعقوبفر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (323.31 K)

5 بررسی کاهش سطوح اسیدهای آمینه قابل هضم در جیره های مکمل شده با فرمکتو بر عملکرد جوجه های گوشتی
وحید خاکسارزارع ها، ابولقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.95 K)

6 اثرات پری بیوتیک(فرمکتو) مکمل شده به جیره های با تراکم متفاوت مواد مغذی بر عملکرد تولیدی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
مونا دژم خوی، حسن درمانی کوهی، محمد روستایی علی مهر، نوید قوی حسین زاده، حسن صفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (337.35 K)

7 بررسی استفاده از سطوح مختلف پروبیوتیک و پریبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی در هفته های مختلف پرورش
مرضیه فلکی، محمود شمس شرق، بهروز دستار، سعید زره داران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.13 K)