کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 تاثیر مخمر ساکارومایسیس سرویسیه، مانان الیگوساکارید، بتا- گلوکان و نئومایسین بر ضریب تبدیل خوراک و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه های نر گوشتی
سعیده ابدالی، زربخت انصاری پیر سرائی، منصور رضائی، حمید دلدار
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.2 M

2 بررسی تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و مکمل مانان الیگوساکارید بر عملکرد و مولفه های کیفی تخم مرغ در مرغان تخم گذار
صابر معتمدی، شکوفه غضنفری، رحمان جهانیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 291.33 K

3 بررسی تاثیر سطوح مختلف پروتئین خام و مکمل مانان الیگوساکارید بر روی سطح ایمنی و جمعیت میکروبی ایلئومی مرغان تخم گذار
صابر معتمدی، شکوفه غضنفری، رحمان جهانیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 264.97 K

4 بررسی تاثیر سطوح مختلف پروتئین خام و مکمل مانان الیگوساکارید بر قابلیت هضم پروتئین خام، چربی خام و مواد معدنی در مرغان تخم گذار
صابر معتمدی، شکوفه غضنفری، رحمان جهانیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 241.64 K

5 تاثیر استفاده از مانان الیگوساکاریدهای دیواره سلولی مخمر بر عملکرد و جمعیت میکروبی ایلئوم در مرغان تخمگذار لگهورن
ملیحه قاسمیان، رحمان جهانیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 76.86 K