کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | اثر دما و چربی های اشباع و غیر اشباع روی استحکام استخوان ها در جوجه گوشتی | |
یاسر غفرانی ایوری، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی، مصطفی سعادتمند | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (432.79 K) | ||
2 | اثرات تعادل اسید-باز جیره غذایی بر خصوصیات فیزیکی و شیمیائی استخوان گوساله های نر هلشتاین | |
محمدعلی جعفری، علی نیکخواه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB) | ||
3 | اثر عصاره رازیانه و منگنزکیلاته بر سیستم اسکلتی جوجه های گوشتی | |
ژیلا شکری، علی اصغر ساکی، حسین جهانیان، پویا زمانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (717.97 K) | ||
4 | تاثیر منابع آلی و معدنی منگنز بر عملکرد و خصوصیات استخوان بلدرچین های ژاپنی | |
قادر زارع پور شهرک، محسن دانشیار، پرویز فرهومند | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (524.15 K) | ||
5 | تاثیر استفاده از اسیدهای آلی و پروبیوتیک ها بر خصوصیات استخوان درشت نی و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی | |
محمدحسین بهشتی مقدم، منصور رضائی، سارا بهشتی مقدم | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.95 K) |