| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | اثر دما و چربی های اشباع و غیر اشباع روی استحکام استخوان ها در جوجه گوشتی | |
| یاسر غفرانی ایوری، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی، مصطفی سعادتمند | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 432.79 K | ||
| 2 | اثرات تعادل اسید-باز جیره غذایی بر خصوصیات فیزیکی و شیمیائی استخوان گوساله های نر هلشتاین | |
| محمدعلی جعفری، علی نیکخواه | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.08 M | ||
| 3 | اثر عصاره رازیانه و منگنزکیلاته بر سیستم اسکلتی جوجه های گوشتی | |
| ژیلا شکری، علی اصغر ساکی، حسین جهانیان، پویا زمانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 717.97 K | ||
| 4 | تاثیر منابع آلی و معدنی منگنز بر عملکرد و خصوصیات استخوان بلدرچین های ژاپنی | |
| قادر زارع پور شهرک، محسن دانشیار، پرویز فرهومند | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 524.15 K | ||
| 5 | تاثیر استفاده از اسیدهای آلی و پروبیوتیک ها بر خصوصیات استخوان درشت نی و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی | |
| محمدحسین بهشتی مقدم، منصور رضائی، سارا بهشتی مقدم | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 40.95 K | ||