کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 2

1 تاثیر استفاده از مقادیر مختلف ژل آلوورا و آنتی بیوتیک نئومایسین بر ویژگی های فیزیکی گوشت جوجه های گوشتی
سلیمه یزدانی، زربخت انصاری پیر سرائی، حمید دلدار، سید علی جعفر پور، محسن تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.03 MB)

2 تاثیر استفاده از مقادیر مختلف عصاره چای کوهی و آنتی بیوتیک نئومایسین بر ویژگی های فیزیکی گوشت جوجه های گوشتی
سارا بهشتی مقدم، زربخت انصاری پیرسرائی، حمید دلدار، سید علی جعفر پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.11 MB)