کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 8

1 اثر اسید سیتریک و مکمل فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ایلئومی پروتئین خام، انرژی قابل متابولیسم ظاهری، کلسیم و فسفر کل جوجه های گوشتی
روح الله نورمحمدی، محمد حسینی، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله اصل مقاله 178.88 K

2 تعیین قابلیت هضم ایلئومی ظاهری پروتئین خام و اسیدهای آمینه پودر گوشت و استخوان در جوجه های گوشتی
حسین جانمحمدی، حسن نصیری مقدم، جواد پوررضا، محسن دانش مسگران، ابوالقاسم گلیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.13 M

3 اثرات سطوح مختلف اسید آلی محافظت شده و نسبتهای متفاوت انرژی به پروتئین بر عملکرد، فلور میکروبی دستگاه گوارش و قابلیت هضم ایلئومی پروتئین در جوجه های گوشتی
محسن حیدری، عباسعلی قیصری، روحا کسری کرمانشاهی، علی خدامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.27 M

4 اثرات بذر کنگر بر قابلیت هضم ایلئومی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی آلوده شده بوسیله آفلاتوکسین B1
امید فانی مکی، حسین انصاری نیک، احمد ابراهیم زاده اله آباد
مشاهده مقاله اصل مقاله 675.95 K

5 اثرات پری بیوتیک (فرماکتو) بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی جوجه های گوشتی
طیبه عزیزی، احمد کریمی، قربانعلی صادقی، اسعد وزیری، علی دانشمند، شهاب پدیدار جهرمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 361.23 K

6 تأثیر اسانس مرزه خوزستانی و اسید استیک بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی لیپیدهای جیرهای در مرغ گوشتی
محسن امیدی، حشمت اله خسروی نیا، بابک ماسوری
مشاهده مقاله اصل مقاله 918.55 K

7 تاثیر استفاده از سطوح مختلف تفاله انگور بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی
صفدر دری، سید علی تبعیدیان، رحمان جهانیان، مجید طغیانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 79.4 K

8 تاثیر استفاده از اسیدهای آلی بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در مرغان تخمگذار تغذیه شده با سطوح مختلف فسفر غیر فیناتی
فهیمه کاظم پور، رحمان جهانیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 76.29 K