کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 اثر استفاده از بقایای گلاب گیری در جیره غذایی گوساله های نر پرواری
بهزاد خرمی، حسن فضائلی، محمد سادات بیدگلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (417.42 K)

2 اثر مصرف تفاله زیتون در جیره پرواری گوساله های نر بومی گیلان
حسن حسینی، حسن فضائلی، حسن رکنی، رمضان حسین پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB)

3 ارزیابی مدیریت تغذیه در واحدهای پرواربندی گوساله استان خراسان رضوی
رضا فیضی، ابوالفضل عباسی، محمد رئیسیان زاده، احمد قنبری، علیرضا فرزاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (375.44 K)

4 بررسی وضعیت مدیریت واحدهای پرواربندی گوساله در استان کرمانشاه
حسن خمیس آبادی، قاسم پور حسابی، محمدرضا فرهادی، معصومه باقری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB)

5 اثر موننسین همراه با با منابع مختلف غلات بر مصرف خوراک، pH مایع شکمبه و نیتروژن اوره ای خون در گوساله های نر نژاد براون سوئیس
مسلم باشتنی، مهدی عدالتی نسب، علیرضا فروغی، همایون فرهنگ فر، حسین مرادی شهر بابک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (279.75 K)

6 ارزیابی مدیریت تغذیه در واحدهای پرواربندی گوساله استان تهران
مهرداد نفیسی، ابوالفضل عباسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.3 MB)

7 اثر کاربرد تفاله خشک مرکبات و اوره در جیره غذایی بر عملکرد و قابلیت هضم جیره گوساله های نر پرواری براون سوئیس
غلامرضا آهویی، علیرضا فروغی، عبدالمنصور طهماسبی، رضا وکیلی، علیرضا شهدادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (194.06 K)

8 اثر تفاله خشک مرکبات و اوره بر فراسنجه های خونی، شکمبه ای و خصوصیات لاشه گوساله های نر پرواری براون سوئیس
علیرضا فروغی، علیرضا شهدادی، غلامرضا آهویی، عبدالمنصور طهماسبی، رضا وکیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (173.54 K)

9 اثر اسانس های گیاهی آویشن و دارچین بر عملکرد،فراسنجه های تخمیری شکمبه و متابولیت های خون گوساله های پرواری تغذیه شده با جیره های حاوی مواد متراکم بالا
علیرضا وکیلی، بهزاد خرمی، محسن دانش مسگران، احسان پرند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.02 K)