کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 تعیین سطح بهینه اقتصادی پروتئین و لیزین جیره مرغ تخم گذار
ف آشتیانی، م.ح شهیر، م شیوازاد، غ پیکانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (155.68 K)

2 اثر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله پنبه دانه در جیره بر خصوصیات لاشه بلدرچین سفید
علی پودینه، مهران مهری، محمود قزاقی، قاسم جلیلوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (322.99 K)

3 تاثیر کاه کلزا عمل آوری شده با سطوح مختلف سود و اوره بر عملکرد بره های نر کردی
علی رضا توسلی نیا، رضا ولی زاده، رضا وکیلی، سعید سبحانی راد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (406.46 K)

4 بررسی اثر تیمارهای شیمیایی (اوره و سود) و بیم الکترون بر فراسنجه های تجزیه پذیری ماده خشک و آلی پوسته پسته
مسعود مرادی، احمد افضل زاده، محمدعلی نوروزیان، مهدی بهگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (429.64 K)

5 تأثیر عمل آوری با سود و یا بخار تحت فشار بر هضم پذیری آزمایشگاهی پیت نیشکر توسط باکتری های شکمبه
مرتضی چاجی، طاهره محمد آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (279.38 K)