| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | تعیین سطح بهینه اقتصادی پروتئین و لیزین جیره مرغ تخم گذار | |
| ف آشتیانی، م.ح شهیر، م شیوازاد، غ پیکانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 155.68 K | ||
| 2 | اثر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله پنبه دانه در جیره بر خصوصیات لاشه بلدرچین سفید | |
| علی پودینه، مهران مهری، محمود قزاقی، قاسم جلیلوند | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 322.99 K | ||
| 3 | تاثیر کاه کلزا عمل آوری شده با سطوح مختلف سود و اوره بر عملکرد بره های نر کردی | |
| علی رضا توسلی نیا، رضا ولی زاده، رضا وکیلی، سعید سبحانی راد | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 406.46 K | ||
| 4 | بررسی اثر تیمارهای شیمیایی (اوره و سود) و بیم الکترون بر فراسنجه های تجزیه پذیری ماده خشک و آلی پوسته پسته | |
| مسعود مرادی، احمد افضل زاده، محمدعلی نوروزیان، مهدی بهگر | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 429.64 K | ||
| 5 | تأثیر عمل آوری با سود و یا بخار تحت فشار بر هضم پذیری آزمایشگاهی پیت نیشکر توسط باکتری های شکمبه | |
| مرتضی چاجی، طاهره محمد آبادی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 279.38 K | ||