کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | بررسی اثرات نوع چربی به همراه امولسیفیه کننده ها بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
فرشته جمیلی، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (139.81 K) | ||
2 | بررسی اثر افزودن امولسیفایر در جیره های با منابع مختلف چربی بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
سعید خلجی، مجتبی زاغری، احمد ملک زادگان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (172.95 K) | ||
3 | بررسی اثر منابع مختلف چربی و مکمل امولسیفایر بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی | |
سمیرا اله یاری بیک، رحمان جهانیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (352.39 K) | ||
4 | تأثیر ترکیبات امولسیفایری بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی تغذیه شده با منابع مختلف چربی | |
سمیرا اله یاری بیک، رحمان جهانیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (350.14 K) | ||
5 | بررسی اثر افزودن امولسیفایرها در جیره حاوی چربی بر قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه های گوشتی | |
فرشته جمیلی، فرید شریتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی، مسعود دیدارخواه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.88 K) |