کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 بررسی اثرات نوع چربی به همراه امولسیفیه کننده ها بر عملکرد جوجه های گوشتی
فرشته جمیلی، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (139.81 K)

2 بررسی اثر افزودن امولسیفایر در جیره های با منابع مختلف چربی بر عملکرد جوجه های گوشتی
سعید خلجی، مجتبی زاغری، احمد ملک زادگان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (172.95 K)

3 بررسی اثر منابع مختلف چربی و مکمل امولسیفایر بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی
سمیرا اله یاری بیک، رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (352.39 K)

4 تأثیر ترکیبات امولسیفایری بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی تغذیه شده با منابع مختلف چربی
سمیرا اله یاری بیک، رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (350.14 K)

5 بررسی اثر افزودن امولسیفایرها در جیره حاوی چربی بر قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه های گوشتی
فرشته جمیلی، فرید شریتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی، مسعود دیدارخواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.88 K)