| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | بررسی اثرات نوع چربی به همراه امولسیفیه کننده ها بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
| فرشته جمیلی، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 139.81 K | ||
| 2 | بررسی اثر افزودن امولسیفایر در جیره های با منابع مختلف چربی بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
| سعید خلجی، مجتبی زاغری، احمد ملک زادگان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 172.95 K | ||
| 3 | بررسی اثر منابع مختلف چربی و مکمل امولسیفایر بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی | |
| سمیرا اله یاری بیک، رحمان جهانیان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 352.39 K | ||
| 4 | تأثیر ترکیبات امولسیفایری بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی تغذیه شده با منابع مختلف چربی | |
| سمیرا اله یاری بیک، رحمان جهانیان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 350.14 K | ||
| 5 | بررسی اثر افزودن امولسیفایرها در جیره حاوی چربی بر قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه های گوشتی | |
| فرشته جمیلی، فرید شریتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی، مسعود دیدارخواه | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 37.88 K | ||