| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 2 | ||
| 1 | مقایسه اثرات سلنیوم آلی و معدنی بر خصوصیات کیفی، پراکسیداسیون چربیها و ترکیب اسیدهای چرب تخم مرغ های نگهداری شده در دمای محیط | |
| مازیار محیطی اصلی، فرید شریعتمداری، هوشنگ لطف الهیان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 369.56 K | ||
| 2 | اثر سطوح مختلف کروم آلی و معدنی در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
| تورج محمدی، علی مصطفی تهرانی، علیرضا صفامهر | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 179.34 K | ||