کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | مقایسه اثرات سلنیوم آلی و معدنی بر خصوصیات کیفی، پراکسیداسیون چربیها و ترکیب اسیدهای چرب تخم مرغ های نگهداری شده در دمای محیط | |
مازیار محیطی اصلی، فرید شریعتمداری، هوشنگ لطف الهیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (369.56 K) | ||
2 | اثر سطوح مختلف کروم آلی و معدنی در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
تورج محمدی، علی مصطفی تهرانی، علیرضا صفامهر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (179.34 K) |