کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | تاثیر سطوح مختلف ویتامین Eو سلنیوم معدنی بر خصوصیات کیفی و اسیدهای چرب تخم مرغ در مرغ های تغذیه شده با دان کتان | |
ح ملک محمدی، ف شریعتمداری، س.ع حسینی، م. ا. کریمی ترشیزی، ا.ر خیرخواه، م محیطی اصلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.86 K) | ||
2 | مقایسه اثر تغذیه منابع سلنیوم آلی و معدنی در جیره های محتوی سطوح بالای پنبه دانه بر پاسخ آنتی اکسیدانی و برخی فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین شیرده | |
بهروز نجف نژاد، حسن علی عربی، علی اصغر بهاری، اکبر تقی زاده، داریوش علیپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (345.9 K) | ||
3 | مقایسه اثر تغذیه منابع نانو سلنیوم و سلنیت سدیم در جیره های حاوی درصد بالای پنبه دانه بر پاسخ آنتی اکسیدانی و برخی فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین شیرده | |
بهروز نجف نژاد، حسن علی عربی، داریوش علیپور، اکبر تقی زاده، علی اصغر بهاری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (351.41 K) |