| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | استفاده از روش -O متیل ایزو اوره (OMIU ) در تعیین میزان ضایعات اسید آمینه لایزین در فرآورده های ورقه ای غلات | |
| نورمحمد تربتی نژاد، پال موان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 437.59 K | ||
| 2 | بررسی تاثیر روند آبگیری و تغییر جرم حجمی لحظه ای مواد خوراکی بر فراسنجه های تجزیه پذیری اندازه گیری شده با روش in situ | |
| اسد.. تیموری یانسری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.24 M | ||
| 3 | بررسی کل نیتروژن فرار (TVN) در مواد خوراکی ارسال شده به آزمایشگاه تشخیص دامپزشکی و تغذیه دام از سال 1383 تا 1385 در اصفهان | |
| هادی میرانزاده، سعید مصلحی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.25 M | ||
| 4 | تعیین بخش های نیتروژن برخی از مواد خوراکی متداول در تغذیه نشخوارکنندگان با روش کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل | |
| صدیقه منتیان، فرشید فتاح نیا، حمیدرضا میرزایی الموتی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 77.37 K | ||