کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | استفاده از روش -O متیل ایزو اوره (OMIU ) در تعیین میزان ضایعات اسید آمینه لایزین در فرآورده های ورقه ای غلات | |
نورمحمد تربتی نژاد، پال موان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (437.59 K) | ||
2 | بررسی تاثیر روند آبگیری و تغییر جرم حجمی لحظه ای مواد خوراکی بر فراسنجه های تجزیه پذیری اندازه گیری شده با روش in situ | |
اسد.. تیموری یانسری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.24 MB) | ||
3 | بررسی کل نیتروژن فرار (TVN) در مواد خوراکی ارسال شده به آزمایشگاه تشخیص دامپزشکی و تغذیه دام از سال 1383 تا 1385 در اصفهان | |
هادی میرانزاده، سعید مصلحی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.25 MB) | ||
4 | تعیین بخش های نیتروژن برخی از مواد خوراکی متداول در تغذیه نشخوارکنندگان با روش کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل | |
صدیقه منتیان، فرشید فتاح نیا، حمیدرضا میرزایی الموتی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.37 K) |