• صفحه اصلی

  1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 4

1 استفاده از روش -O متیل ایزو اوره (OMIU ) در تعیین میزان ضایعات اسید آمینه لایزین در فرآورده های ورقه ای غلات
نورمحمد تربتی نژاد، پال موان
مشاهده مقاله اصل مقاله 437.59 K

2 بررسی تاثیر روند آبگیری و تغییر جرم حجمی لحظه ای مواد خوراکی بر فراسنجه های تجزیه پذیری اندازه گیری شده با روش in situ
اسد.. تیموری یانسری
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.24 M

3 بررسی کل نیتروژن فرار (TVN) در مواد خوراکی ارسال شده به آزمایشگاه تشخیص دامپزشکی و تغذیه دام از سال 1383 تا 1385 در اصفهان
هادی میرانزاده، سعید مصلحی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.25 M

4 تعیین بخش های نیتروژن برخی از مواد خوراکی متداول در تغذیه نشخوارکنندگان با روش کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل
صدیقه منتیان، فرشید فتاح نیا، حمیدرضا میرزایی الموتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 77.37 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب