| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | بررسی امکان جایگزینی عصاره آویشن کوهی (Thymus kotschyanus) به جای آنتی بیوتیک محرک رشد فلاومایسین در جیره حاوی گندم جوجه های گوشتی | |
| زهرا باقری شیره جینی، میرداریوش شکوری، فرزاد میرزائی، منصور باقری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 232.98 K | ||
| 2 | تاثیر عصاره آویشن کوهی (Thymus kotschyanus) در جیره حاوی گندم بر فراسنجه های لیپیدی سرم خون و چربی حفره بطنی جوجه های گوشتی جوان | |
| زهرا باقری شیره جینی، میرداریوش شکوری، فرزاد میرزائی، منصور باقری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 229.92 K | ||
| 3 | تاثیر استفاده از پروتکسین و فلاومایسین در جیره های حاوی چربی بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
| امین دیبامهر، داود شریفی، هوشنگ لطف الهیان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 471.34 K | ||