کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | بررسی امکان جایگزینی عصاره آویشن کوهی (Thymus kotschyanus) به جای آنتی بیوتیک محرک رشد فلاومایسین در جیره حاوی گندم جوجه های گوشتی | |
زهرا باقری شیره جینی، میرداریوش شکوری، فرزاد میرزائی، منصور باقری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (232.98 K) | ||
2 | تاثیر عصاره آویشن کوهی (Thymus kotschyanus) در جیره حاوی گندم بر فراسنجه های لیپیدی سرم خون و چربی حفره بطنی جوجه های گوشتی جوان | |
زهرا باقری شیره جینی، میرداریوش شکوری، فرزاد میرزائی، منصور باقری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (229.92 K) | ||
3 | تاثیر استفاده از پروتکسین و فلاومایسین در جیره های حاوی چربی بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
امین دیبامهر، داود شریفی، هوشنگ لطف الهیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (471.34 K) |