کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 6 | ||
1 | نقش NSPs در کاهش کلسترول و چربی جوجه های گوشتی | |
طاهره محمدآبادی، علی آقائی، صالح طباطبائی، مرتضی چاجی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (149.51 K) | ||
2 | تاثیر سطوح متفاوت دانه کامل آفتابگردان بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
سمیه سالاری، حسن نصیری مقدم، جواد آرشامی، ابوالقاسم گلیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (347.3 K) | ||
3 | استفاده از سبوس گندم و سبوس برنج بر شاخص های تولیدی و اقتصادی جوجه های گوشتی | |
علیرضا جعفری صیادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (692.45 K) | ||
4 | بررسی تأثیر پودر گیاهان آویشن و پونه بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی | |
علی پیرمحمدی، محسن دانشیار، پرویز فرهومند | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (318.9 K) | ||
5 | اثرات منابع مختلف چربی جیره بر وزن چربی حفره بطنی، محتوای چربی و کلسترول گوشت و پروفایل لیپید خون جوجه های گوشتی | |
حسین اخوان سلامت، حسینعلی قاسمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (263.61 K) | ||
6 | مقایسه اثر فینومیکس، همی سل و پربیوتیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
ماهان بقایی، امین عشایری زاده، حسین تقوی، بهرام سی سخت | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.66 K) |