کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 6 | ||
1 | نقش NSPs در کاهش کلسترول و چربی جوجه های گوشتی | |
طاهره محمدآبادی، علی آقائی، صالح طباطبائی، مرتضی چاجی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 149.51 K | ||
2 | تاثیر سطوح متفاوت دانه کامل آفتابگردان بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
سمیه سالاری، حسن نصیری مقدم، جواد آرشامی، ابوالقاسم گلیان | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 347.3 K | ||
3 | استفاده از سبوس گندم و سبوس برنج بر شاخص های تولیدی و اقتصادی جوجه های گوشتی | |
علیرضا جعفری صیادی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 692.45 K | ||
4 | بررسی تأثیر پودر گیاهان آویشن و پونه بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی | |
علی پیرمحمدی، محسن دانشیار، پرویز فرهومند | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 318.9 K | ||
5 | اثرات منابع مختلف چربی جیره بر وزن چربی حفره بطنی، محتوای چربی و کلسترول گوشت و پروفایل لیپید خون جوجه های گوشتی | |
حسین اخوان سلامت، حسینعلی قاسمی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 263.61 K | ||
6 | مقایسه اثر فینومیکس، همی سل و پربیوتیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
ماهان بقایی، امین عشایری زاده، حسین تقوی، بهرام سی سخت | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 40.66 K |