کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | تاثیر افزودن آنتی اکسیدان طبیعی بر اکسیداسیون لیپید و پروتئین تخم مرغ مرغ های نگهداری شده در شرایط تنش گرمایی | |
مجید بهرامی، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 177.48 K | ||
2 | تأثیر عصاره مرزنجوش بر پارامترهای کنتیکی و زنده مانی اسپرم منجمد-یخ گشایی شده گاو هلشتاین | |
ایرج اشرفی، رامین فرهادی، حسین دقیق کیا | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 272 K | ||
3 | تأثیر عصاره اتانولی گیاه مریم گلی سهندی به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی بر پارامترهای تحرک کل، یکپارچگی غشای پلاسمایی و فرآیند لیپید پراکسیداسیون اسپرم منجمد-یخ گشایی شده گاو هلشتاین | |
ایرج اشرفی، رامین فرهادی، حسین دقیق کیا | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 292.12 K | ||
4 | تاثیر سطوح گیاه چویر (Ferulago angulata) بر پایداری اکسیداتیو، میزان چربی خام و اسیدیته گوشت جوجه های گوشتی | |
محمود دانایی، یوسف جعفری آهنگری، رضا هاشمی، سعید حسنی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 80 K | ||
5 | تاثیر سطوح مختلف گیاه چویر (Ferulago angulata) بر کیفیت گوشت جوجه های گوشتی | |
محمود دانایی، یوسف جعفری آهنگری، رضا هاشمی، سعید حسنی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 40.42 K |