| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | تاثیر افزودن آنتی اکسیدان طبیعی بر اکسیداسیون لیپید و پروتئین تخم مرغ مرغ های نگهداری شده در شرایط تنش گرمایی | |
| مجید بهرامی، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 177.48 K | ||
| 2 | تأثیر عصاره مرزنجوش بر پارامترهای کنتیکی و زنده مانی اسپرم منجمد-یخ گشایی شده گاو هلشتاین | |
| ایرج اشرفی، رامین فرهادی، حسین دقیق کیا | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 272 K | ||
| 3 | تأثیر عصاره اتانولی گیاه مریم گلی سهندی به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی بر پارامترهای تحرک کل، یکپارچگی غشای پلاسمایی و فرآیند لیپید پراکسیداسیون اسپرم منجمد-یخ گشایی شده گاو هلشتاین | |
| ایرج اشرفی، رامین فرهادی، حسین دقیق کیا | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 292.12 K | ||
| 4 | تاثیر سطوح گیاه چویر (Ferulago angulata) بر پایداری اکسیداتیو، میزان چربی خام و اسیدیته گوشت جوجه های گوشتی | |
| محمود دانایی، یوسف جعفری آهنگری، رضا هاشمی، سعید حسنی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 80 K | ||
| 5 | تاثیر سطوح مختلف گیاه چویر (Ferulago angulata) بر کیفیت گوشت جوجه های گوشتی | |
| محمود دانایی، یوسف جعفری آهنگری، رضا هاشمی، سعید حسنی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 40.42 K | ||